نماد آخرین خبر

طرز تهيه چيکن استراگانف؛ طعمي به ياد ماندني

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه چيکن استراگانف؛ طعمي به ياد ماندني

ايرنا/ اگر از خوردن غذاهايي که با مرغ درست مي‌شود خسته شده‌ايد و زرشک‌پلو و باقالي‌پلو با مرغ، ته‌چين، ساندويچ مرغ، مرغ سوخاري و .. برايتان تکراري شده، دست به کار شويد و چيکن استراگانف درست کنيد.

مواد لازم:

  • فيله مرغ: ۶ عدد
  • پياز خرد شده: ۱ عدد
  •  قارچ خرد شده: ۱ بسته
  •  سيب زميني خلالي: به مقدار دلخواه
  •  نمک و فلفل: به ميزان لازم
  • خامه: ۳ قاشق غذاخوري
  • شير: يک ليوان
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوري
  • روغن: به ميزان لازم

دستور پخت و طرز تهيه:

۱. ابتدا پيازهاي خلالي شده را کمي تفت مي‌دهيم و وقتي طلايي شدند، فيله‌هاي خرد شده را (ترجيحا به صورت عمودي برش دهيد) با مقداري نمک و فلفل تفت مي‌دهيد و اجازه مي‌دهيد تا فيله‌ها بپزد.

۲. در يک ظرف جداگانه، شير را داغ کنيد و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنيد. اين مخلوط را دائما هم بزنيد و اين کار را آنقدر تکرار کنيد که مخلوط شير و آرد از حالت رقيق بودند خارج شود و کمي غليظ شود.

۳. سپس مخلوط شير و آرد را با مرغ‌ها که سرخ کرده بوديم، مخلوط مي‌کنيم و در آخر خامه را اضافه کرده و سريع از روي حرارت برمي‌داريم. چون خامه اگر روي حرارت بماند مي‌برد.

۴. سپس مخلوط را با سيب‌زميني يا چيپس خلالي تزيين مي‌کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar