نماد آخرین خبر

چگونه پلوي ترکيه‌اي درست کنيم؟

منبع
تبيان
بروزرسانی
چگونه پلوي ترکيه‌اي درست کنيم؟

تبيان/ استانبولي پلو يا پلوي ترکيه‌اي غذايي بسيار خوشمره است و براي تهيه آن از مواد غذايي مانند گوشت، برنج، گوجه فرنگي، سيب زميني و ... استفاده مي‌شود و اين غذا نه تنها در ترکيه بلکه در ايران نيز محبوبيت زيادي دارد.

مواد لازم:

- برنج ۴ پيمانه
- گوشت خورشتي ۲۵۰ گرم
- پياز ۱ عدد
- سيب زميني ۱ عدد
- رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذا خوري
- فلفل دلمه‌اي ۱ عدد

- کره ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه:

- ابتدا گوشت را به همراه مقداري برگ بو و ادويه، سير و پياز مي‌پزيم بعد از پخت گوشت آن را کنار مي‌گذاريم.

- پياز را بعد از شستن، پوست مي‌گيريم و آن را خرد مي‌کنيم داخل ظرفي کمي کره ريخته و پياز خرد شده را در آن تفت مي‌دهيم.

- در اين مرحله سيب زميني و فلفل دلمه‌اي را نگيني خرد کرده و به پياز اضافه مي‌کنيم، شعله گاز را روي ملايم قرار داده و همه مواد را با هم خوب تفت مي‌دهيم.

- رب گوجه فرنگي و ادويه را اضافه کرده و مجددا تفت ميدهيم.

- برنج را شسته و اجازه مي‌دهيم چند ساعت خيس بخورد، سپس برنج را با مقداري آب به مواد اضافه ميکنيم، (مثل کته دم مي‌کنيم) و اجازه مي‌دهيم تا دم بکشد.

- در مرحله آخر گوشت را در نيم ساعت آخر به پلو اضافه کرده و مي‌گذاريم همراه با برنج دم بکشد. پلوي ترکيه‌اي ما آماده است. نوش جان.

انتهاي پيام/

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره