طرز تهيه آرد نارگيل خانگي


مجله قرمز/ درست کردن آرد نارگيل و شير نارگيل در خانه هرگز به اين سادگي نبوده است. اگر شما عاشق شير نارگيل هستيد اما به فروشگاهي که اين محصول را براي فروش گذاشته باشد، دسترسي نداريد، اين آموزش به شما ياد خواهد داد که چگونه تنها در چند مرحله ساده آن را در خانه بسازيد. جداي از شير نارگيل شما ميتوانيد از پالپ نارگيل باقيمانده براي درست کردن آرد نارگيل استفاده کنيد.
اخيرا به نارگيل به عنوان يک غذاي پرخاصيت توجه زيادي شده است. زماني به دليل ميزان بالاي چربي اشباع به عنوان غذاي ناسالم معرفي شده بود، اما اکنون متخصصان تغذيه لحن خود در مورد نارگيل را تغيير ميدهند. در حالي که شير نارگيل داراي چربي زيادي است، بيشتر آن به شکل اسيدهاي چرب اشباع شده (MCFA) است که يکي از آنها اسيد لوريک است. بدن ما اسيد لوريک را به مونولورين تبديل ميکند که بر اين باور هستند که داراي اثرات ضد ويروسي و ضد باکتري قوي است که ميتواند تعداد زيادي از عوامل بيماريزا را از بين ببرد. وقتي که شير نارگيل مصرف شود، ممکن است به بدن کمک کند، تا با عفونت ويروسي مبارزه کند. جداي از اينکه شير نارگيل واقعا خوشمزه است! پالپ باقيمانده را ميتوان خشک کرد و به آرد نارگيل تبديل کرد که براي بسياري از دستورالعملهاي بدون گلوتن مناسب است. آرد نارگيل خانگي همانند آرد نارگيل تجاري ظاهر بسيار ريز ندارد اما از آن خيلي خوب در دستورها استفاده ميشود. من مافين و پنکيک را با استفاده از آرد نارگيل خانگي درست کردهام و بسيار خوب بود. اگر شما آرد نارگيل تجاري را به خانگي ترجيح ميدهيد، ايرادي ندارد اما شير نارگيل خانگي واقعا شگفت انگيز است و اصلا قابل مقايسه با نوع بسته بندي شده آن نيست.
طرز تهيه آرد نارگيل و شير نارگيل
مواد تشکيل دهنده
در صورت استفاده از نارگيل تازه
۱ عدد نارگيل
۱ و ½ تا ۲ پيمانه آب
در صورت استفاده از نارگيل خرد شده بسته بندي شده
۳ پيمانه نارگيل خرد شده شيرين نشده
۵ پيمانه آب داغ
طعم دهندههاي اختياري (در صورت استفاده)
½ قاشق چايخوري پودر وانيل يا ۱ قاشق چايخوري عصاره وانيل
½ قاشق چايخوري دارچين
۱ تا ۲ قاشق غذاخوري پودر کاکائوي شيرين نشده
شيره خرما
وسايل لازممخلوط کن، غذاساز، کيسه پنير يا تنظيف، کاسه، آبکش و ظروف نگهدارنده
دستورالعمل تهيه قطعات نارگيل از نارگيل تازه
وسط نارگيل را با قسمت نازک چکش ضربه بزنيد. ضربه بايد به اندازهاي که آن را بشکند باشد. نارگيل را بچرخانيد، ضربه زدن را ادامه دهيد تا در نهايت در مرکز به دو نيم شود.
آن را در حدود ۱۰ دقيقه در ۳۵۰ درجه فارنهايت (۱۷۵ درجه سانتيگراد) قرار دهيد تا گوشت را از پوسته جدا کنيد. اجازه دهيد تا سرد شود. با استفاده از يک قاشق پوسته سخت آن را جدا کنيد.
با استفاده از يک چاقوي تيز يا يک پوست کن سيب زميني، پوست باقيمانده نارگيل را جدا کنيد يا شما ميتوانيد آن را بدون پوست کندن، خرد کنيد.
اگر از نارگيل خرد شده آماده استفاده ميکنيد، آن را با آب گرم به مدت ۲ تا ۴ ساعت بخيسانيد. و مراحل بعدي را انجام دهيد. نسبت نارگيل يک فنجان نارگيل خرد شده و دو فنجان آب است. اما بهتر است از دستورالعمل زير استفاده کنيد
طرز تهيه شير نارگيل
نارگيل خرد شده را در يک مخلوط کن ريخته و آب داغ را روي آن بريزيد، روي دور بالاي مخلوط کن به مدت ۵ دقيقه بگذاريد يا تا زماني که مخلوط کرم مانند شود.
يک کيسه پنير يا پارچه تنظيف چند لايه را روي يک آبکش قرار دهيد. مايع آماده شده را روي کيسه داخل آبکش بريزيد، اجازه دهيد تا آب تخليه شود و مواد هم به حد کافي خنک شوند. ميتوانيد کيسه را به وسيله يک بند آويزان کنيد تا آب آن بهتر تخليه شود.
با استفاده از دستانتان، کيسه تخليه را خيلي خوب بچلانيد تا مايع باقيمانده که همان شير نارگيل است، خارج شود. (مواظب باشيد، ممکن است که مخلوط هنوز داغ باشد)
وقتي که مايع را بطور کامل خارج کرديد، مي توانيد دوباره نارگيل را به مخلوط کن برگردانيد و ۲ پيمانه آب داغ روي آن ريخته و دوباره اين مراحل را تکرار کنيد. وقتي اين کار را انجام داديد، در صورت دلخواه هر طعم دهندهاي را که دوست داريد، اضافه کنيد. مي توانيد در اين مرحله، اضافه کردن طعم دهندهها را در مخلوطکن انجام دهيد.
شير نارگيل را به بطري يا ظرف نگهدارنده انتقال دهيد و در يخچال بگذاريد تا خنک شود. شير نارگيل تازه را به مدت ۳ تا ۴ روز ميتوان نگهداري کرد.
شير در داخل يخچال جدا خواهد شد، اين هيچ جاي نگراني ندارد. فقط قبل از استفاده، به خوبي آن را تکان دهيد. پس از خنک کردن يک لايه چربي روي شير ايجاد ميشود. اين چربي بسيار مغذي است. شما مي توانيد اجازه دهيد شير به دماي اتاق برسد، وقتي شما آن را تکان دهيد، آن لايه دوباره با شير مخلوط ميشود. بجاي اين شما ميتوانيد اين چربي را برداريد که اين مقداري شير را کم چرب خواهد کرد و مقداري از مواد مغذي آن را بر ميدارد. آن چربي را ذخيره کنيد- موقعي که گرم شود به روغن نارگيل تبديل ميشود. من از آن به عنوان مرطوب کننده پوست استفاده ميکنم (البته در صورتي که شيرين کننده اضافه نشده باشد).
پالپ نارگيل باقيمانده را ميتوان براي ساختن آرد نارگيل استفاده کرد. بنابراين ابتدا فر را با دماي ۸۰-۷۰ درجه فارنهايت يا ۱۷۵-۱۶۰ درجه سانتي گراد گرم کنيد.
يک لايه کاغذ مخصوص فر را در سيني فر گذاشته، پالپها را روي سيني فر ريخته و خوب پهن کنيد. سيني را در فر قرار داده به مدت ۶-۴ ساعت يا تا زماني که آرد نارگيل خشک شود، در فر بگذاريد بماند. اگر شما ترجيح ميدهيد که آن را در فر نگذاريد، ميتوانيد آن را خيلي راحت به مدت ۲۴ ساعت بگذاريد در دماي اتاق بماند.
وقتي بطور کامل خشک شد (نبايد قهوهاي شود)، آن را در غذاساز بريزيد و اجازه دهيد تا خوب پرداخته شود تا زماني که خيلي ريز شود، آردي همانند پودر نارگيل. اين آرد بدون گلوتن است و ميتوان آن را به روشهاي مختلف در دستورهاي مخصوص بيماران حساس به گلوتن يا سلياک استفاده کرد.
آرد را در ظرف نگهدارنده ريخته و در قفسه و يا يخچال خانه نگهداري کنيد.
نکته : در صورتي که مايل به تهيه شير نارگيل نيستيد و تنها قصد تهيه آرد آن را داريد، بدون افزودن آب، نارگيل خرد شده را در مخلوط کن بريزيد.