نماد آخرین خبر

طرز تهيه شامي بابلي غذاي خوشمزه و خوش عطر شمالي

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه شامي بابلي غذاي خوشمزه و خوش عطر شمالي

مجله تصوير زندگي/ شامي يکي از غذاهاي خوشمزه و پر طرفدار است که نه تنها در ايران، بلکه در هند، افغانستان، آذربايجان و پاکستان هم پخته مي شود. در ادامه طرز تهيه شامي بابلي اصيل را خواهيد ديد. بر خلاف آنچه برخي فکر مي کنند شامي با کتلت تفاوت دارد، در کتلت گوشت خام استفاده مي شود و در شامي همه مواد از قبل پخته و سپس با هم ترکيب مي شوند.

مواد  لازم براي تهيه شامي بابلي 
گوشت گوساله بدون چربي 400 گرم
سبزي شامي کبابي ( اناريجه، زلنگ، نعنا، گشنيز، تره، برگ سير) 400 گرم
سيب زميني متوسط 2 عدد
پياز يک عدد
لپه يک پيمانه
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
گردوي چرخ شده نصف پيمانه
زردچوبه، فلفل سياه، دارچين و نمک به ميزان دلخواه
آماده سازي:75 دقيقه
زمان پخت:15 دقيقه
مجموع زمان پخت:90 دقيقه

طرز تهيه شامي بابلي
لپه و سيب زميني را با کمي آب مي پزيم و مي گذاريم آبش کامل برود.
گوشت و پياز را در روغن تفت دهيد.
ادويه‌ها به جر نمک را به گوشت و پياز اضافه کرده و کمي تفت دهيد.
يک پيمانه و نيم آب جوش اضافه کرده و با شعله ملايم مي گذاريم خوب بپزد و آبش برود.
گوشت و لپه و سيب زميني پخته شده را کنار مي گذاريم تا کاملا خنک شوند.


سپس در چرخ گوشت چرخ کرده يا در غذا ساز بريزيد.
گردو، سبزي، نمک و ادويه‌ها را به گوشت و سيب زميني اضافه کنيد.
مي توانيد همه را با هم چرخ کنيد.
مواد را در ظرفي ريخته و تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد تا حالت چسبندگي پيدا کند.
از مواد شامي گلوله اي کوچک برداريد و با دست شکل دهيد و دو طرف آن را با حرارت ملايم در روغن سرخ کنيد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره