«آبولابولا» خوراک گياهي و خوشرنگ اروپايي

کوکپد/ مواد لازم
سيب زميني=2 عدد
هويج=2 عدد کوچک
فلفل دلمه ايي=يک عدد (اگر رنگي باشد بهتر است
پياز= دو عدد متوسط يا يک عدد خيلي بزرگ
گوجه فرنگي=4 عدد متوسط
بادمجان= 2 عدد
کدو= 2 عدد متوسط
ادويه= شامل نمک-فلفل سياه-دارچين به مقدار کم-
آويشن در صورت دلخواه
ذرت= در صورت دلخواه
مراحل
مواد لازم براي تهيه اين غذااجباري نيست شما ميتوانيد موادي را که دوست داريد به آن اضافه يا از آن کم کنيد
پيازها را خورد کرده در يک قابلمه کوچک با حرارت کم سرخ ميکنيد. پس از آنکه پيازها مقداري در روغن پخت سيب زمينيها را ريز خورد کرده در آن بريزيد درب قابلمه را بسته هويج را شسته و خورد کنيد همچنين فلفل دلمهاي را سپس اين دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببنديد..
به سراغ کدو و بادمجان رفته آنها را حلقه حلقه کنيد اين کار را به آرامي انجام دهيد تا مقداري مواد جديد داخل قابلمه پخته شود سپس اين دو را نيز اضافه کنيد پس از ۵ دقيقه ديگر که درب قابلمه را گذاشتيد گوچه هارا خورد کرده درون قابلمه بريزيد نمک بزنيد و درب قابلمه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در اين فاصله آن را هم بزنيد تا ته نگيرد
غذا آماده سرو ميباشد