شيريني ها/ اسلايس زنجفيل و ليمو، هم خوشمزه و هم مفيد براي بدن
![شيريني ها/ اسلايس زنجفيل و ليمو، هم خوشمزه و هم مفيد براي بدن](https://app.akharinkhabar.ir/images/2020/09/14/c0256d96-be79-4882-a04e-8123dc79e3e8.jpeg)
شور و شيرين/ چي لازم دارم:
آرد............. 165 گرم
بيکينيگپودر.................1 قاشق چايخوري
مخلوط زنجفيل و دارچين............. 1 قاشق چايخوري
شکر قهوهاي روشن................. 55 گرم
کرة خرد کرده................ 65 گرم
عسل يا گلدن سيروپ ................175 گرم
تخممرغ همزده ...............1 عدد
شير................125 ميليليتر (يکدوم پيمانه)
مواد لازم مياني:
پودر ژلاتين ............1 قاشق چايخوري
آبليمو.............. 2 قاشق سوپخوري
پنير خامهاي.................250 گرم
شکر............ 55 گرم
پوست ليمو (رنده کرده)......... 2قاشق چايخوري
خامة صبحانه يا خامة شيرين شده و همزده................250 گرم
چه جوري درست ميشه:
فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم کنيد و دو سيني شيرينيپزي را به اندازة 20×30 سانتيمتر، چرب کنيد و با کاغذ روغني بپوشانيد و روي کاغذ را نيز چرب کنيد. آنگاه آرد، بيکينگپودر، ادويه و شکر را در کاسة مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد. سپس کره و عسل را در ظرف ديگري بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کره آب شود. حالا اين مايه را به مخلوط آرد افزوده و هم بزنيد. اکنون تخممرغ و شير را نيز درون ماية فراهم کرده بريزيد و مخلوط نمائيد. اينک ماية به دست آمده را به طور مساوي، درون دو سيني بريزيد و به مدت تقريبي 10 دقيقه، در فر بپزيد. همينکه کيکها خنک شدند، آنها را از کاغذ جدا کنيد و يکي از کيکها را دوباره در همان سيني بگذاريد. آنگاه ماية مياني را روي کيک بريزيد و صاف کنيد و کيک بعدي را رويش بگذاريد. سپس رويش را با فويل بپوشانيد و يک شب در يخچال نگه داريد. اکنون کيک را براي پذيرائي، به اندازة دلخواهتان برش دهيد و براي پذيرائي، در ظرف زيبا و مناسبي بچينيد.
روش تهية مواد مياني:
پودر ژلاتين را روي آبليمو بپاشيد و به روش بنماري حل کنيد. آنگاه محلول ژلاتين را 5 دقيقه کنار بگذاريد تا خنک شود.
حالا پنير خامهاي، شکر و پوست ليمو را در کاسة مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. سپس خامه و محلول ژلاتين را به آن بيفزائيد و مخلوط کنيد تا ماية صاف و يکدستي حاصل شود.
يادآوري
ميتوانيد اسلايس فراهم کرده را با گلهاي دست ساختتان از خمير فوندانت بيارائيد.
خواص زنجفيل
زنجبيل نوعي ادويه از ريشه گياهان Zingiber officinale است . عموما در آشپزي در بسياري از غذاهاي آسيايي، دارو هاي گياهي و خاورميانه به کار مي رود زنجبيل از شاخه کورکومين است اين روش عموما براي درمان مشکلات روده و معده مفيد و غذايي عالي براي افرادي که رژيم بدون لکتين دارند محسوب مي شود ، زنجبيل هم چنين ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درماني براي اختلالات سلامتي مورد استفاده قرار گيرد و زنجبيل اثرات ضد ميکروبي، آنتي اکسيداني و ضد التهابي دارد.