آموزش تهيه توپک پنيري سوخاري

سرآشپز پاپيون/ مواد لازم توپک پنيري سوخاري
گوشت چرخ کرده بوقلمون۴۰۰ گرم
پياز رنده شده متوسط۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
آرد سوخاري به مقدار لازم
آرد سفيد به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه ،ادويه کاري به مقدار لازم
فلفل سياه ،فلفل قرمز،آويشن به مقدار لازم
پودر سير ،پودر پياز،پاپريکا به مقدار لازم
پنير پيتزا به مقدار لازم
طرز تهيه توپک پنيري سوخاري
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۳۰دقيقه
۱
گوشت چرخ کرده بوقلمون را به همراه يک پياز رنده شده آب گرفته شده با ادويه جات مخلوط کرده و ورز ميدهيم
۲
به مدت يک ساعت در يخچال استراحت ميدهيم
۳
به اندازه ي يک توپک کوچک گوشت برداشته و در کف دست پهن ميکنيم و پنير پيتزا وسطش ميگذاريم و کاملا گرد ميکنيم
۴
تخم مرغ ها ،آرد سفيد ،آرد سوخاري هر کدام در ظرف هاي جداگانه به همراه ادويه جات مزه دار ميکنيم
۵
توپک هاي بوقلمون را ابتدا در تخم مرغ ،بعد در آرد سفيد و دوباره در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاري ميزنيم
۶
شير جوش يا ظرف گودي را ميگذاريم و روغن ميريزيم تا روغن داغ شود
۷
توپک ها را در روغن با حرارت متوسط سرخ ميکنيم تا کاملا مغز پخت و سرخ شود
ساير نکاتتوپک پنيري سوخاري
1_براي اينکه مزه ي توپک هاي سوخاري عالي بشه بهتر از آرد سوخاري خانگي استفاده کنيد .
2_براي خوشرنگ شدن توپک ها در آرد سوخاري حتما از پودر پاپريکا استفاده کنيد .
3_ ادويه جاتي که براي گوشت بوقلمون استفاده ميشود در تخم مرغ ها و آرد ها هم استفاده ميشود .
4_ادويه جات گفته شده بنا بر ذاىقه و ميلتون ميتوانيد کم و زياد کنيد .
5_با حرارت متوسط سرخ شود تا مغز پخت شود.
6_با اين مقدار گوشت ،14 توپک سوخاري ميشود
7_از گوشت چرخ کرده ي مرغ هم ميتوانيد استفاده کنيد .
8_در کنار سيب زميني سرخ کرده و سبزيجات بهتر گزينه است .