غذاي ملل/ پاستاي ليمويي با مرغ؛ ابتکار آشپزان در ايتاليا

ايران کوک/ براي تهيه اين پاستا به 10 دقيقه زمان براي آماده سازي مواد و 20 دقيقه براي پخت غذا نياز داريد. اين پاستا در کل 30 دقيقه از شما وقت ميگيرد تا آماده شود. پس از آماده شدن ميتوانيد اين غذا را براي 4 نفر سرو کنيد.
چي لازم دارم:
پاستاي پنه 450 گرم
سينه مرغ شنيسلي 2 عدد
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
سير خرد شده 3 حبه
فلفل قرمز خرد شده ¼ قاشق چايخوري
روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده 3 قاشق غذاخوري
آبليموي تازه ½ پيمانه
پنير پارمزان رنده شده ½ پيمانه
چطور بپزم:
پاستا را داخل آب در حال جوشيدن که کمي نمک هم به آن اضافه کرده ايم ريخته و طبق زماني که روي بسته آن نوشته مي پزيم، سپس آبکشي ميکنيم.
سينههاي مرغ را با کمي نمک و فلفل مزهدار کرده و روي گريل يا در يک تابه مناسب که کمي ته آن با روغن چرب شده کباب ميکنيم تا طلائي رنگ شده و کامل بپزند. سپس آنها را داخل يک بشقاب گذاشته و به اندازههاي انگشتي خرد ميکنيم. مي توانيد سينه مرغ را با طعم رزماري گريل کنيد.
3 قاشق روغن زيتون را داخل يک قابلمه مناسب ميريزيم و آن را روي حرارت ميگذاريم. سير را به همراه فلفل قرمز داخل آن ريخته و روي حرارت کمي تفت مي دهيم. سپس پاستاي پخته شده را در آن ريخته و حرارت را خاموش ميکنيم و مواد را کامل زير و رو ميکنيم.
پاستا را به يک کاسه بزرگ منتقل کرده و مرغ را به آن اضافه ميکنيم. آن را با کمي نمک و فلفل مزهدار کرده و جعفري خرد شده را روي آن ميريزيم. آب ليمو را روي آن ريخته و کامل مخلوط ميکنيم. قبل از سرو، پنير پارمزان رنده شده را روي آن ميريزيم.