logo

ترفند تهيه سس شکلاتي براق با استفاده از ژلاتين

منبع
ستاره
بروزرسانی
ترفند تهيه سس شکلاتي براق با استفاده از ژلاتين

ستاره/ سس شکلاتي براق مخلوطي از خامه و شکلات يا بعضا شکلات ژلاتين است که براي تزئين انواع کيک، کاپ کيک، مافين و ساير دسر‌ها استفاده مي‌شود. اين سس نه تنها طعم مطلوبي دارد بلکه شکل بسيار جذاب‌تري هم به دسر ما مي‌بخشد. طرز تهيه‌ي آن بسيار آسان بوده و ظرف چند دقيقه مي‌توانيد آن را درست کنيد. طرز تهيه سس شکلاتي براق را در ادامه‌ي اين مطلب بخوانيد.

مواد لازم براي سس شکلاتي براق
پودر ژلاتين ۹ گرم
آب ۱۲۵ گرم + ۳ قاشق غذاخوري
شکر۲۲۵ گرم

خامه ۱۳۰ گرم
پودر کاکائو  ۳۰ گرم

طرز تهيه
پودر ژلاتين را با ۳ قاشق غذاخوري آب ترکيب کنيد.
در قابلمه کوچکي آب و شکر را مخلوط کرده و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا جوش بيايد.
سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه و مخلوط کنيد و به مدت ۵ دقيقه با حرارت متوسط بجوشانيد.
سپس مخلوط ژلاتين را اضافه کرده مخلوط کنيد.
ترکيب را از روي حرارت برداشته صبر کنيد تا دماي مخلوط به ۲۴ درجه سانتي گراد برسد. دماي سس بايد کمي خنک‌تر از دماي بدن باشد. اگر بيش از حد سرد بود، دو مرتبه آن را گرم کنيد.
سس شکلاتي براق شما آماده است و مي‌توانيد از آن براي تزئين دسر خود استفاده کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره