طرز تهيه نان تورتيلا خوشمزه مکزيکيها در خانه
همشهري آنلاين/ اگر دوست داريد تنوعي به نانهايي که هر روز مصرف ميکنيد بدهيد و طعم يک نان متفاوت را تجربه کنيد، حتما تورتيلا نان معروف مکزيکيها را امتحان کنيد.
اگر اهل غذاهاي بينالملل باشيد حتما اسم نان تورتيلا به گوشتان خورده است. نان معروف مکزيکيها که براي انواع غذاي مکزيکي مثل تاکو و بوريتو استفاده ميشود. پخت اين نان به مدت زماني کمي احتياج دارد و فقط با ۵ ماده غذايي در دسترس آماده ميشود.
چي لازم داريم:
آرد از هر نوعي (ترجيحا آرد گندم کامل) ۲ فنجان
بکينگپودر يک قاشق چايخوري
نمک نصف قاشق چايخوري
روغن زيتون يا کانولا ۲ قاشق چايخوري
آب گرم سهچهارم فنجان
مدت زمان آمادهسازي خمير ۱۰ دقيقه
مدت استراحت دادن به خمير ۳۰ دقيقه
کل زمان ۵۵ دقيقه
چجوري درست کنيم:
در ابتدا مواد خشک را در کاسه بزرگي با هم مخلوط کنيد (آرد و بکينگ پودر).
سپس روغن زيتون يا هر روغن گياهي ديگري که در دسترس داريد را اضافه کنيد.
آب را اضافه کنيد و مواد را با يک چنگال هم بزنيد تا شکل خميري پيدا کند. خمير را روي يک سطح صاف بگذاريد و حدود ۵ دقيقه به آن استراحت دهيد تا نرم و لطيف شود.
سپس خمير را به شکل يک توپ دربياوريد و براي ۳۰ دقيقه تا ۲ ساعت به آن استراحت دهيد.
بعد از اين مدت، خمير را به ۸ تکه تقسيم کنيد و آنها را با دستتان گرد کنيد.
يک تکه را برداريد و آن را روي سطحي صاف بگذاريد و با وردنه صاف کنيد.
يک قابلمه نچسب را داغ کنيد و روي شعله متوسط بگذاريد. براي مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانيه اجازه دهيد خمير بپزد تا زماني که شروع به حباب زدن کند. سپس آن را برگردانيد و بعد از همين مدت آن را برداريد.
روي تورتيلا بايد حبابهاي طلايي و قهوهاي ظاهر شود.
نکته: اگر روي خمير شما بعد از ۴۵ ثانيه تا يک دقيقه حبابي ظاهر نشد شعله را کمي بيشتر کنيد.
توصيه: براي تازه ماندن تورتيلا آنها را در يک دستمال آشپزخانه بگذاريد و بعد داخل يک کيسه پلاستيک و در آن را ببنديد.