طرز تهيه پياز سوخاري با مرغ باربيکيو

باشگاه خبرنگاران/ پياز سوخاري از آن پيشغذاهاي پرطرفدار است که با سفرکردن به هر جايي از دنيا ميتوانيد آن را مزه کنيد. علاوه بر پيش غذا اين خوراکي محبوب با اضافه کردن موادي مثل مرغ مزهدار شده باربيکيويي ميتواند به عنوان يک وعده غذايي کامل سرو شود. با طرز تهيه پياز سوخاري با مرغ باربيکيو همراه ما باشيد.
چي لازم داريم:
پياز دو عدد
آرد سفيد سهچهارم پيمانه
نمک يک قاشق چايخوري
فلفل سياه يک قاشق چايخوري
ماست پرچرب سهچهارم پيمانه
شير پرچرب يکچهارم پيمانه
تخم مرغ زده شده يک عدد
آرد سوخاري يکونيم پيمانه
پاپريکا دودي يک قاشق غذاخوري
شکر دو قاشق چايخوري
پودر خردل نصف قاشق چايخوري
پودر زيره يک قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز يک قاشق چايخوري
روغن يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
سينه مرغ دو عدد
سس باربيکيو نصف پيمانه
پيازچه خرد شده به مقدار لازم
بيکن برشته خرد شده به مقدار لازم
پنير پيتزا به مقدار لازم
چجوري درست کنيم:
ابتدا پياز را به صورت دايرهاي خرد کنيد و حلقههاي داخلي را يکييکي در بياوريد. حلقهها را داخل زيپ کيف بريزيد سپس آرد سفيد، نمک، فلفل سياه به آنها اضافه کنيد و با هم مخلوط کنيد.
داخل يک کاسه ماست پرچرب و شير پرچرب را با هم مخلوط کنيد. حالا پيازها را از زيپکيف بيرون بياوريد به مخلوط ماست و شير آغشته کرده و داخل پودر سوخاري بغلتانيد.
داخل يک قابلمه کوچک مقداري روغن ريخته روي حرارت قرار دهيد تا روغن حسابي داغ شود. پيازها را داخل روغن سرخ کنيد تا طلاييرنگ شوند. داخل يک بشقاب دستمال کاغذي بچينيد و پيازها را روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافيشان گرفته شود.
در اين فاصله سراغ آماده کردن مرغ ميرويم. داخل يک کاسه پاپريکا دودي، شکر، پودر خردل، پودر زيره، پودر فلفل قرمز و روغن و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد.
دو عدد سينه مرغ را روي سيني فر قرار دهيد. آنها را با ادويه مزهدار کنيد و داخل فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۵ دقيقه قرار دهيد.
بعد از ۲۵ دقيقه به کمک چنگال سينه مرغ پخته شده را ريشريش کنيد و داخل يک کاسه بريزيد. حالا سس باربيکيو را به مرغ اضافه کنيد. پيازچه و بيکن خرد شده را هم اضافه کنيد.
داخل يک سيني پياز سوخاريها را بچينيد و مرغ مزهدار شده را روي آنها بريزيد. به مقدار دلخواه پنير پيتزا بريزيد و ظرف را به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد.