چگونه خطاهاي آشپزي خود را اصلاح کنيد؟

شور و شيرين/ حتي با تجربه ترين آشپزها ممکن است هنگام آشپزي، اشتباه کنند. از بيش از حد پختن غذا گرفته تا بيش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا بدمزه شود. قبل از اينکه غذايتان را دور بريزيد، چند ترفند زير را به کار بريد. ممکن است، طعم غذايتان را بهبود بخشد.
1- ترشي بيش از حد غذا
اگر غذايتان را به اشتباه خيلي ترش کرديد، با افزودن کمي جوش شيرين و يا شکر به آن از ميزان اسيدي و يا ترشي آن بکاهيد.
2- شيريني بسيار
براي برطرف کردن غذايي که بسيار شيرين شده است، به آن کمي ليموترش و يا سرکه بزنيد. چربيهايي مانند روغن زيتون يا کره نيز ميتوانند طعم شيرين غذا را برطرف کنند.
3- سبزيجات بيش از حد پخته
سبزيجاتي که بيش از حد پخته شدهاند را ميتوانيد به شکل پوره درآورده و به آنها کمي نمک، روغن زيتون و يا کره بزنيد. همچنين سبزيجات پوره شده را ميتوان با کمي عصاره مرغ و کمي خامه، به صورت سوپ درآورد.
4- شوري بيش از حد
آب بيشتر به غذا بزنيد و يا کمي شکر يا سرکه به آن بيفزاييد. گاهي اوقات هم ميتوانيد از سيب زميني پوست کنده و يا سس براي برطرف کردن شوري غذا استفاده کنيد.
5- پاستاي نرم شده
پاستا و يا ماکاروني بيش از پخته و نرم شده را با روغن زيتون، تفت دهيد تا کمي سفت شود و خود را بگيرد. سپس براي طعم بهتر، به آن پنير پارمسان بيفزاييد.
6- مواد غذايي گلوله شده
گاهي اوقات هنگام آماده سازي خمير، مواد آن به صورت گلوله در ميآيد، براي برطرف کردن آن، ميتوانيد گلوله خمير را از الک بگذارنيد و صاف کنيد.
7- نان خشک
نانهاي خشک را ميتوانيد با زدن يک لايه کره يا روغن زيتون به روي آنها و قرار دادنشان در فر با دماي 163 درجه سلسيوس، ترد و قابل خوردن نماييد. حتي ميتوانيد اين نانها را به همراه سوپ، مصرف کنيد. يا ميتوانيد آنها را به شکل سوخاري درآوريد.
8- مرغ بيش از حد پخته
وقتي مرغ بيش از حد ميپزد، ميتوانيد آن را به ورقههاي نازک برش زده و با روغن زيتون، ريحان، آويشن، ترخون و کمي نمک و فلفل مخلوط کنيد. به مرغ، سس و سبزيجات سالاد زده و آن را به صورت سالاد مرغ مصرف کنيد.
9- ميوههاي بسيار رسيده
اين ميوهها را نيز ميتوانيد با وانيل و يا آب ليمو، قابل خوردن نماييد. کمي شکر و دارچين به آنها زده و پس از اينکه به خوبي ترکيب کرديد، مصرف کنيد.
10- بازگرداندن طراوت به برگهاي کاهو
برگهاي کهنه کاهو را ميتوانيد با قرار دادن آنها در آب اسيدي شده به مدت 20 دقيقه، دوباره با طراوت کنيد. براي درست کردن آب اسيدي، کمي سرکه، يا ليموترش به آب خنک بيفزاييد.
11- کيک سوخته
اگر کيکتان سوخت، به آرامي و با کاردي تيز، تمام لايه سوخته کيک را برداريد و سپس آن بخشها را با خامه بپوشانيد.