نماد آخرین خبر

طرز تهيه رول بادمجان پنيري؛ يک فينگرفود خوشمزه

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه رول بادمجان پنيري؛ يک فينگرفود خوشمزه

کتاب کاله/ در دنياي فينگرفودها وقتي حرف از پنير و يک سس جذاب به ميان مي‌آيد، ديگر فرقي نمي‌کند که آن فينگرفود چي باشد و به احتمال زياد آن فينگرفود خوشمزه نصف راه را از همين الان به دلتان باز کرده است. رول بادمجان پنيري ما هم از اين قاعده مستثني نيست؛ چون براي تهيه آن، هم از دو مدل پنير استفاده شده و هم سس معروف و محبوبي به اسم مارينارا، که در ادامه طرز تهيه آن را هم در اختيارتان قرار داديم. با طرز تهيه رول بادمجان پنيري همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه رول بادمجان پنيري
بادمجان متوسط دو عدد
پنير ريکوتا يک پيمانه
پنير رنده شده رومانو نصف فنجان

يک عدد تخم مرغ بزرگ به مقدار لازم
سير خرد شده يک حبه
فلفل قرمز نصف قاشق چاي‌خوري
اسفناج 220 گرم
سس مارينارا يک‌ونيم پيمانه
پنير موزارلا خرد شده خريد آنلاينيک پيمانه
برگ ريحان يا جعفري تازه (ريز خرد شده)دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه يک فينگرفود خوشمزه ؛ رول بادمجان پنيري
مرحله اول
فر را روي دماي 180 درجه سانتي‌گراد تنظيم کنيد. روي سيني فر کاغذ روغني بکشيد و آن را در طبقه وسط فر قرار دهيد. در همين فاصله ساقه هاي بادمجان‌ها را کوتاه کنيد. با استفاده از يک چاقوي تيز، بادمجان‌ها را به صورت نازک از طول برش دهيد. بايد حدود 12 برش داشته باشيد.
برش‌هاي بادمجان را روي کاغذ نسوز بچينيد و حدود هشت تا 10 دقيقه آن‌ها را بپزيد تا نرم شوند.
مرحله دوم
حالا نوبت آماده کردن مواد داخل رول‌ها است. داخل يک کاسه پنير ريکوتا ، رومانو، تخم مرغ، سير و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد. اسفناج را هم اضافه کنيد.
مرحله سوم
نصف فنجان سس مارينارا را داخل يک ظرف پيرکس بزرگ بريزيد و خوب پخش کنيد.
چهار برش از بادمجان‌ها را روي سطح کار بگذاريد و دو قاشق غذاخوري از مايه آماده شده روي هر کدام بريزيد. دقت کنيد مواد را طوري بريزيد که حدود يک سانتي‌متر از لبه بادمجان بدون مواد باشد تا هنگام رول کردن نريزد. هر برش را رول کنيد و داخل ظرف پيرکس روي سس بچينيد. اين کار را براي تمام بادمجان‌ها تکرار کنيد.
مرحله چهارم
دوباره کمي سس روي مواد بريزيد. مقداري پنير روي سس بپاشيد و برگ ريحان يا جعفري خرد شده را روي سس بريزيد و ظرف را حدود 35 تا 45 دقيقه داخل فر قرار دهيد. رول بادمجان پنيري آماده است.
چند نکته
حتما فر را از قبل گرم کنيد.
اضافه کردن تخم مرغ اختياري است اگر مايل بوديد مي‌توانيد آن را به کل حذف کنيد.
اگر پنير رومانو يا ريکوتا در دسترس نداريد، مي‌توانيد فقط از پنير پيتزا استفاده کنيد.
اگر طعم سس مارينارا را دوست داريد، مي‌توانيد اين پيتزا را هم امتحان کنيد.
سس مارينارا را مي‌توانيد همراه پاستا و در کنار غذاهاي ديگر هم سرو کنيد.
منبع: thekitchn

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره