برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه خورشت به با لپه؛ يک خورشت خوشمزه و مجلسي

منبع
ستاره
بروزرسانی
طرز تهيه خورشت به با لپه؛ يک خورشت خوشمزه و مجلسي

ستاره/ در اين مطلب شما را با طرز تهيه خورشت به با لپه آشنا مي‌کنيم.
طرز تهيه خورشت به با لپه
خورش به يکي از خورش‌هاي خاص است که شايد مورد ميل همه افراد نباشد، اما براي کساني که مدام به دنبال اين هستند که غذا چي بپزم و ذائقه غذايي آن‌ها سخت و بهانه گير نيست، يک خورشت خوشمزه به حساب مي‌آيد؛ مخصوصا آنکه ميوه به محدود به پاييز است و لذت خوردن اين خورشت را فقط مي‌توان در مدت کوتاهي چشيد.
اگر در تهيه اين خورشت خوشمزه دقت کنيد، در نهايت يک خورشت خوشمزه و خوش عطر، زينت سفره شما خواهد بود؛ پس براي تهيه خورشت به با لپه همراه ما باشيد.

مواد لازم براي پخت خورشت به با لپه

به ۲۵۰ گرم
لپه ۱/۴ پيمانه (۷۵ گرم)
گوشت گوسفند به ميزان دلخواه (توصيه شده:  ۷۵۰ گرم)
پياز ۱ عدد
سير ۳ حبه
رب گوجه فرنگي ۱/۴ پيمانه (۶۰ گرم)
روغن ۴ قاشق غذاخوري
زردچوبه يک قاشق غذاخوري
فلفل سياه نصف قاشق غذاخوري
آب ۲ فنجان
نمک به ميزان لازم
آب ليمو ۲ قاشق غذاخوري

چوب دارچين  ۱ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوري (اختياري) 

طرز تهيه
۱. ابتدا پياز و سير را خرد کرده و در روغن سرخ کنيد؛ بهتر است پياز و سيرها را بصورت ريز خرد کنيد.
۲. گوشت‌ها را بصورت خورشتي برش در ماهيتابه تفت دهيد تا آب آن گرفته شود؛ سپس گوشت را به پياز و سيرهاي سرخ شده اضافه کنيد و به همراه زرچوبه و فلفل کمي تفت دهيد تا بوي گوشت کمي گرفته شود.
۳. بهتر است از شب قبل لپه‌ها را در آب بخيسانيد؛ در هر صورت در اين مرحله لپه‌ها را کمي آبپز کنيد.
۴. حال ترکيب گوشت را درون ظرفي ريخته و به همراه آب بر روي شعله قرار دهيد.
۵. در ظرف جداگانه‌اي مقداري روغن ريخته و دو قاشق از رب را در آن سرخ کنيد.

۶. بعد از پخته شدن گوشت درون قابلمه، رب گوجه فرنگي تفت داده شده را به همراه لپه‌هاي پخته شده و چوب دارچين به قابلمه اضافه کنيد و اجازه دهيد مخلوط شما کمي ديگر پخته شود.
۷. در همين حين به‌ها را شسته و به تکه‌هاي کوچک خرد کنيد؛ سپس آن‌ها را درون ماهي‌تابه به همراه کمي روغن تفت دهيد؛ در نظر داشته باشيد که نيازي به تفت زياد نيست.
۸. سپس به‌هاي تفت داده شده را با کمي نمک و زعفران دم کشيده به همراه مابقي رب‌هاي باقيمانده به داخل ظرف اصلي تهيه خورشت خود ريخته و با شعله ملايم اجازه دهيد تا ترکيب گوشت‌هاي آماده شده با به پخته شود. حرارت زير خورش را ملايم کنيد تا خورش به طور کامل جا بيفتد و براي ۴۵ دقيقه پخته شود.
۹. در ۱۵ دقيقه پاياني تهيه خورشت به با لپه، شکر و آبليمو را به قابلمه اضافه کنيد و اجازه دهيد خورشت شما آنقدر پخته شود تا به غلظت مد نظرتان برسد. خورشت به با لپه شما آماده است؛ نوش جان...

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره