ترفند تهيه سس پستو؛ يک چاشني بينظير
ايرنا/ سس پستو از آن سسهاي جذابي است که ميشود با غذاهاي فستفودي و پاستا ترکيب کرد و طعم فوقالعادهاي ساخت. سسي که طرز تهيه سادهاي دارد و با رعايت چند نکته ساده ميتوانيم بهترين طعم و عطر را بسازيم.
مواد لازم:
دانۀ کاج: نصف پيمانه
ريحان تازه: ۴ پيمانه
پنير پارمزان رنده شده: نصف پيمانه
سير: ۱ حبه
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روغن زيتون: نصف پيمانه
طرز تهيه و دستور پخت:
۱. ابتدا فر را با دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد گرم کنيد بعد دانه هاي کاج يا گردو را روي سيني بريزيد و به مدت ۵ الي ۸ دقيقه در فر بگذاريد تا بو داده شود و طلايي رنگ شود.
۲. بعد دانهها را از فر خارج ميکنيم و ميگذاريم تا خنک شود.
۳. سپس دانهها را با پنير، سير، ريحان و مقداري نمک و فلفل در غذا ساز بريزيد تا کاملا مخلوط و له شوند
۴. اگر هم دوست داشته باشيد دانههاي کاج مثل کرانچي شود ميتوانيد در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگيري کنيد.
۵. روغن زيتون را هم به بقيه مواد داخل غذا ساز اضافه کنيد و سرعت را کم کنيد تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا يکدست شود.
۶. اين سس را ميتوانيد به مدت ۳ روز در يخچال نگهداريد و براي پاستاي پخته شده سرو کنيد.