غذاي ملل/ همبرگر خانگي به خوشمزگي فست فودها

ايران کوک/ همبرگر يکي از انواع فست فود است يعني فوري آماده ميشود. بعضي ها فکر ميکنند اين تنها در صورتي است که همبرگر را از بيرون خريده باشند. اما يک راه بهتر هم وجود دارد. ميتوانيد خودتان در منزل همبرگر رستوراني را تهيه کنيد و به اين ترتيب از سالم بودن آن اطمينان داشته باشيد. در ضمن همبرگر خانگي خيلي خوشمزه تر است و لذت ديگري دارد.
روش هاي آماده سازي همبرگر مخصوص متنوع است. ميتوانيد همبرگر در فر يا کباب پز و يا حتي در ماهيتابه تهيه کنيد. انتخاب روش پخت با خودتان است اما در اين دستور آشپزي، فقط از گوشت قرمز (گوساله يا گوسفند) استفاده شده. پس اگر ميخواهيد همبرگر خانگي با سويا و يا برگر مرغ و برگر بوقلمون درست کنيد طرز تهيه آن ها را قبلا آموزش داده ايم.
در ضمن ميتوانيد همبرگر مخصوص را بلافاصله سرخ کنيد و يا در فريزر براي فرصت بهتري نگهداري کنيد. اما توصيه مي کنيم همبرگر مخصوص خانگي را با ادويه مخصوص همبرگر و به صورت تازه نوش جان کنيد.
چي لازم دارم:
گوشت چرخ کرده 680 گرم
سس استيک 2 قاشق چايخوري
نمک 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه ¼ قاشق چايخوري
پودر سير ¼ قاشق چايخوري
جوز هندي ¼ قاشق چايخوري
براي سرو:
نان مخصوص برگر 6 عدد
پنير چدار 6 ورقه
گوجه اسلايس شده 2 عدد
برگه کاهو 6 عدد
چطور بپزم:
مرحله اول:
براي تهيه همبرگر مخصوص خوشمزه ابتدا فر را روشن کنيد و روي حرارت 400 درجه فارنهايت يا 205 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
مرحله دوم:
يک کاسه بزرگ برداريد. در کاسه گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سياه، پودر سير، فلفل هندي، سس استيک را خوب ترکيب کنيد و ورز دهيد.
مرحله سوم:
مخلوط گوشت را برداريد و به آن شکل دهيد و شش برگر با اندازه اي برابر درست کنيد.
مرحله چهارم:
درون کباب پز يا ماهيتابه اي همبرگرها را سرخ کنيد. هر طرف يک برگر را دو الي سه دقيقه روي حرارت نگه داريد تا قهوه اي رنگ شود.
مرحله پنجم:
حالا برگر ها را در فر قرار دهيد و براي 10 الي 15 دقيقه يا بيشتر صبر کنيد تا پخته شوند.
مرحله ششم:
برگرها را از فر خارج کنيد و با نان همبرگر، پنير چدار، گوجه، کاهو، سس همبرگر مخصوص و… سرو کنيد.
نکات کليدي تهيه همبرگر مخصوص:
-ميتوانيد از مرحله ي سرخ کردن برگرها در ماهيتابه صرف نظر کرده و آن ها را با چربي خودشان بپزيد. براي اين کار ميتوانيد برگرها را در آلومينيوم فويل قرار داده و سپس آن ها را در فر بگذاريد.
-براي سرو به جاي پنير چدار ميتوانيد از هر پنير دلخواه مانند موزارلا نيز استفاده کنيد.
-ميتوان پنير چدار را وقتي برگر در فر قرار دارد به مدت يک دقيقه روي برگر بگذاريد تا ذوب شود.
-براي قالب زدن همبرگرها ميتوانيد از درب ظروف شيشه اي هم استفاده کنيد. اگر از درب ظروف استفاده مي کنيد بهتر است کيسه ي پلاستيکي کف آن قرار دهيد تا گوشت به درب نچسبد و شکل آن خراب نشود.