طرز تهيه مرباي سيب؛ عاشقش ميشويد!

ايرنا/ مرباها بهخاطر طعم شيريني که دارند هميشه جذابند اما بعضيهايشان طعم فوقالعادهاي دارند که نميشود از آنها گذشت. مرباي سيب يکي از اين مرباهاست.
مواد لازم براي مرباي سيب:
- شکر: ۱ کيلوگرم
- سيب: ۱ کيلو
- گلاب: نصف پيمانه
- زعفران غليظ: ۱ قاشق مرباخوري
- جوهر ليمو سيتريک اسيد: نصف قاشق چايخوري
- آب: ۲ پيمانه
طرز تهيه و دستور پخت مرباي سيب:
۱. ابتدا آب و شکر را درون قابلهاي بريزيد و بر روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد.
۲. سيبها را هم پس از شستن پوست بگيريد و به اندازه دلخواه خرد کنيد. دقت کنيد هستههاي آن را حين خرد کردن جدا کنيد. وقتي شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سيبها را داخل آن شهد بريزيد و حرارت را کم کنيد تا سيب به مدت ۱ ساعت به آرامي با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کفهايي که روي مربا ميآيند را با قاشق بگيريد تا مربا شفاف شود.
۳. بعد از اينکه سيبها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر ليمو و گلاب به مربا اضافه کنيد و بعد ظرف را از روي حرارت برداريد. و وقتي مربا سرد شد آنها را در ظرفهاي درب دار تميز و خشک در يخچال نگهداري کنيد.