طرز تهيه سالاد سبزيجات کبابي

باشگاه خبرنگاران/امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه سالاد سبزيجات کبابي را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
۲ سيب زميني شيرين بزرگ
۴ شقاقل بزرگ
۶ چغندر متوسط
۳ قاشق سوپخوري روغن زيتون
۱ و ¾ قاشق چاي خوري نمک
يک قاشق چاي خوري فلفل
½ ليوان سس مخلوط روغن زيتون و سرکه بالزاميک
يک قاشق سوپ خوري جعفري تازۀ خرد شده
يک قاشق سوپ خوري ترب کوهي
يک قاشق چاي خوري خردل
منداب تازه
دستور تهيه سالاد سبزيجات کبابي:
فر را به دماي ۴۰۰ درجه برسانيد. سيب زمينيها را پوست بگيريد و آنها را به صورت مکعبهاي ۲ سانتي خرد کنيد. شقاقلها را پوست بگيريد و آنها را به صورت قاچهاي ۱.۵ سانتي در بياوريد. چغندرها را هم پوست بگيريد و آنها را به قاچهاي ۱.۵ سانتي تقسيم کنيد.
سيب زميني و شقاقلهاي خرد شده را همراه با دو قاشق سوپ خوري روغن زيتون در يک کاسه بزرگ بريزيد. يک لايه از اين ترکيب را در ماهيتابهاي که تا حدي آن را به روغن آغشته کردهايد، پخش کنيد. ۱ و ¼ قاشق نمک و ½ قاشق فلفل روي آن بپاشيد.
چغندها را با ۱ قاشق باقيمانده از روغن زيتون قاطي کنيد. يک لايه از اين چغندرها بروي يک فويل آلومينيومي هم اندازۀ ماهيتابه خود درست کنيد و آن را روي لايۀ اول قرار دهيد. باقيماندۀ نمک و فلفل را بروي آن بپاشيد.
در دماي ۴۰۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقيقه (يا تا زماني که نرم شدند) آنها را بپزيد. سپس بگذاريد کاملا سرد شود (که حدودا ۲۰ دقيقه طول ميکشد).
در همين حال، سه سبزي بعدي را با سس خود هم بزنيد. سبزيجات را در يک کاسۀ بزرگ بگذاريد و به ميزان مورد علاقۀ خود سس آماده شده را بروي آنها بريزيد. به آرامي آن را تکان دهيد تا روي سبزيجات را بگيريد. سالاد شما آماده است. ميتوانيد با تزئينات منداب و با همان دماي اتاق يا به صورت سرد آن را سرو کنيد.