نماد آخرین خبر

طرز تهيه رولت گوشت ترکي حرفه‌اي و خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه رولت گوشت ترکي حرفه‌اي و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ نام رولت گوشت براي اولين بار در قرن پنجم در دستور‌هاي آشپزي رومي ذکر شده، اما ريشه‌هاي آن به کشور‌هايي مانند آلمان، اسکانديناوي، بلژيک و هلند مي‌رسد. در دستور‌هاي ابتدايي اين غذا از ترکيب گوشت و آرد ذرت تهيه مي‌شده، اما به مرور در هر سرزميني به شکلي متفاوت آماده و سرو شد.

پس باتوجه به اين‌که آن را براساس دستورپخت چه کشوري تهيه مي‌کنيم، موادي متفاوت دارد و در کل رسپي آن انعطاف‌پذير است. ما در اين دستور طرز تهيه رولت گوشت ترکي را براي شما آماده کرده‌ايم که در کنار آن سالادي کبابي با سبزيجات تازه و خوش‌مزه سرو مي‌شود و طعمش را کامل مي‌کند.

مواد لازم براي تهيه رولت گوشت

روغن کلزا به مقدار لازم
پياز (خرد شده) يک عدد
بادمجان (ريز شده) ۳۲۰ گرم
برنج قهوه‌اي (پخته شده) ۲۵۰ گرم
پوره گوجه فرنگي سه قاشق غذاخوري
عصاره سبزيجات يک قاشق غذاخوري

شويد تازه (خرد شده) نصف دسته
پودر دارچين دو قاشق غذاخوري
پودر فلفل فرنگي دو قاشق غذاخوري
گوشت بره چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
تخم مرغ دو عدد بزرگ
رب گوجه فرنگي ۲۲۷ گرم

مواد لازم براي سالاد

فلفل دلمه (خرد شده) سه عدد
کدو سبز (خرد شده) ۵۰۰ گرم
پياز قرمز خرد شده دو عدد
روغن کلزا يک قاشق غذاخوري
سرکه سيب يک قاشق غذاخوري
سير (رنده شده) يک حبه
نعنا (خرد شده) يک مشت

طرز تهيه رولت گوشت ترکي

پيش از هر کاري فر را روي دماي ۱۸۰ درجه قرار دهيد تا گرم شود و سپس براي تهيه رولت گوشت حرفه‌اي به سبک سرآشپز‌هاي ترک آماده شويد. سپس يک قالب لوف را براي پخت رولت گوشت انتخاب کرده، کف آن را با کاغذ روغني بپوشانيد و مقداري با روغن چرب کنيد.


پياز و بادمجان را به‌همراه برنج، پوره گوجه فرنگي، عصاره سبزيجات، شويد، ادويه‌ها و گوشت چرخ‌کرده را در يک کاسه بزرگ بريزيد. سپس مواد را کاملا با دست ورز دهيد، پس از چند دقيقه ورز دادن مي‌توانيد تخم‌مرغ‌ها را هم به مواد اضافه کرده و ترکيب کنيد.

حالا رب را با کمک قاشق کف قالب مخصوص رولت ريخته و آن‌را يک‌دست کنيد، سپس گوشت رولت را در قالب بريزيد و آن را استفاده از دست يا کف‌گير کاملا منسجم و فشرده کنيد تا يک‌پارچه شود.

روي قالب را با فويل بپوشانيد و به فر منتقل کنيد، اجازه دهيد تا براي مدت يک ساعت و ۴۰ دقيقه بپزد. البته فراموش نکنيد که ۱۵ دقيقه آخر از زمان پخت، بايد فويل را برداريد.

پس از آن‌که يک ساعت از پخت گوشت در فر گذشت، فلفل دلمه‌اي، کدو سبز و پياز را داخل يک ظرف مناسب فر ريخته و مقداري روغن روي آ‌ن‌ها بريزيد، سپس ظرف را به فر منتقل کرده تا در ۴۰ دقيقه باقي‌مانده، سبزيجات کبابي شوند.

پس از گذشت زمان ذکر شده، رولت گوشت و سبزيجات را از فر خارج کنيد و پنج دقيقه زمان دهيد تا کمي خنک شوند. حالا مي‌توانيد رولت را داخل ظرف سرو مورد نظرتان به آرامي برگردانيد و کاغذ روغني را از آن جدا کنيد. در صورت تمايل مقداري شويد روي رولت بريزيد.

سبزيجات کبابي را در يک ظرف ديگر ريخته و آن‌ها را با سير، سرکه سيب و نعنا طعم‌دار کنيد. غذاي شما آماده است تا طعم لذيذش را بچشيد.


چند نکته

استفاده از نمک و فلفل سياه در اين دستور به سليقه شما بستگي دارد.
همچنين مي‌توانيد از ادويه‌هاي موردعلاقه‌تان مانند کاري، پودر سير و… استفاده کنيد.
شما مي‌توانيد رولت گوشت با خمير هزارلا را هم با دستور پختي که قبلا به شما آموزش داده بوديم تهيه کنيد.
حتما قالبي که براي رولت در نظر مي‌گيرد بايد مطابق دستور باشد چرا که شکل کلي رولت بهم مي‌ريزد.
اگر به تخم مرغ پخته علاقه داريد، مي‌توانيد به تعداد مورد نظرتان بپزيد و در حين ريختن گوشت در قالب، تخم مرغ‌ها را بين رولت قرار دهيد.
شما مي‌توانيد مواد آماده شده را براي يک هفته در فريزر نگه‌داري کنيد.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره