عصرانه/ اين کيک جايگزين شيرينيهاي خامهاي قناديها است

مجله قرمز/ کيک هويج تختهاي يک کيک زيبا و خوش ظاهر است که با حضور پنير خامهاي به طرز غير قابل باوري خوشمزه شده است. اين کيک براي مهماني بسيار عالي است. شما ميتوانيد براحتي آن را جايگزين شيريني هاي خامهاي موجود در قناديها کنيد و حتي بهتر از آنهاست به خصوص که يک هويج خوشگل هم روي آن خودنمايي ميکند.
من طرفدار سبزيجات هستم چون آنها حاوي آنتي اکسيدان و ساير مواد مفيد براي ما هستند. کيک هويج بخاطر حضور هويج تبديل به يکي از محبوبان من شده است. من تاکنون دستورهاي زيادي را براي کيک هويج ديدهام که بعضي از آنها واقعا خوب بودند و بعضي هم نا اميد کننده. فرض کنيد شما ميخواهيد يک کيک هويج درست کنيد بعد به شما بگويند که پودر نارگيل و خلال بادام و چندين ماده تشکيل دهنده ديگر در آن بريزيد خب اين به قدر کافي نااميد کننده نيست؟ من بايد به خدمت شما عرض کنم که کيک هويج سادهتر از آن است که بعضيها فکر ميکنند.
من دوست داشتم اول يک کيک هويج گرد مخصوص مهماني خانوادگي را به شما ياد بدهم بعد بروم سراغ آموزش کيک تختهاي هويج اما از آنجايي که عيد نوروز نزديک است و کيک شما هم بايد مناسب مهماني باشد نه جشن تولد، کيک هويج تختهاي را به شما توصيه ميکنم. شما با درست کردن اين کيک، در واقع ۲۰ کيک مستطيلي زيبا (يا نهايتا ۲۴ عدد) خواهيد داشت. به نظرم ميتوانيد يک مهماني بزرگ يا چند مهمان پشت سر هم را با اين کيک رد کنيد.
شما ميتوانيد هر نوع تزئيني را که دوست داريد روي اين کيک انجام دهيد. معمولا براي درست کردن هويج روي آنها از خمير مارزيپان استفاده ميشود و يا انواع خميرهاي ديگر. من هنوز خمير مارزيپان را با شما شروع نکردهام بنابراين جالب است بدانيد که ميتوانيد همان هويج خوراکي را براي تزئين هويجي کيک هويج تختهاي تان استفاده کنيد. براي اينکار از هويجهاي کوچک استفاده کنيد. خب من ميدانم که در تره بار فروشيهاي سطح شهر شما نميتوانيد هويج کوچک پيدا کنيد. بنابراين ميتوانيد هويجهاي درشت را به شکل هويجهاي کوچک بتراشيد. در اصل ما فقط يک روي هويج را ميبينيم بنابراين شما يک سمت هويج را کاملا ميتراشيد و آن را نازک ميکنيد و سمت نتراشيده را به سمت بيرون کيک ميگذاريد. و همچنين کسي تابحال هويج همراه با برگ خريده؟ براي تزئين هم بجاي آن برگهاي واقعي از برگ جعفري استفاده کنيد. به همين راحتي! ميدانم کاملا واقعي نيست و کمي شسته رفته به نظر ميآيد اما چارهاي نيست.
اگر بخواهيد که مهمانهاي شما هويجها را هم همراه کيک بخورند ميتوانيد از خمير مارزيپان استفاده کنيد. بعضي قناديها نمونه آماده آن را دارند و شما ميتوانيد از آن براي درست کردن هويج استفاده کنيد اما من فعلا چنين تصميمي ندارم.
مواد لازم:
۲ پيمانه آرد همه کاره (۲۸۳ گرم)
۱ قاشق چايخوري جوش شيرين
۱/۲ قاشق چايخوري نمک
۲ قاشق چايخوري پودر دارچين
۱/۲ قاشق چايخوري پودر زنجبيل
۱/۴ قاشق چايخوري پودر جوز
۱ پيمانه (۲۰۰ گرم) شکر سفيد
۲/۳ پيمانه شکر قهوهاي روشن (۱۵۰ گرم)
۳/۴ پيمانه (۱۷۵ ميلي ليتر) روغن مايع يا روغن کانولا
۱/۲ پيمانه (۱۲۵ گرم) سس سيب
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چايخوري اسانس وانيل
۳ پيمانه (۳۴۰ گرم) هويج پوست گرفته و ريز رنده شده (از حدود نيم کيلو هويج)
۱/۲ پيمانه يا بيشتر گردوي ريز خرد شده براي تزئين (اختياري)
مواد لازم براي تزئين خامهاي کيک
۳۴۰ گرم پنير خامهاي، نزديک به دماي اتاق
۳/۴ پيمانه (۱۷۰ گرم) کره بدون نمک، نزديک به دماي اتاق
۱ قاشق چايخوري اسانس وانيل
۵ پيمانه (۶۲۵ گرم) شکر پودر شده
دستورالعمل کيک هويج تختهاي
فر را تا دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت يا ۱۷۵ درجه سانتي گراد گرم کنيد. روي يک سيني فر ۱۸ در ۱۳ اينچ را با اسپري آشپزي چرب کنيد.
در يک کاسه مخلوط، آرد، جوش شيرين، نمک، پودر دارچين، زنجبيل و جوز را با هم به مدت ۲۰ ثانيه مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
در يک کاسه مخلوط بزرگ، شکر سفيد و شکر قهوهاي را با هم مخلوط کنيد و در عين حال تکههاي بزرگ شکر قهوهاي را با دستتان خرد کنيد.
روغن، سس سيب، تخم مرغ و وانيل را به شکر اضافه کنيد و با استفاده از همزن برقي خوب هم بزنيد تا زماني ترکيب شوند.
مخلوط آرد را به اين ترکيب اضافه کنيد سپس هويجها را در آن بريزيد. خمير را روي سيني فر بريزيد وخوب پهن کنيد تا سطح کاملا يکساني داشته باشد.
آن را در فر به مدت ۲۳ تا ۲۷ دقيقه بپزيد يا تا زماني که وقتي خلال دندان را در مرکز آن فرو ميکنيد، تميز بيرون بيايد.
بگذاريد کيک کاملا خنک شود. سپس آن را با خامه پنيري تزئين کنيد، گردوي خرد شده را روي اطراف سيني ريخته و هويج تزئيني را فقط به هنگام سرو کردن روي هر يک از برشها بگذاريد.
طرز تهيه خامه پنيري براي تزئين کيک هويج تختهاي
در کاسه همزن ثابت (يا در يک کاسه مخلوط با همزن ايستاده) پنير خامهاي و کره را هم بزنيد تا زماني که لطيف شود.
وانيل و شکر پودر شده را به آن اضافه کنيد و بزنيد تا زماني که سبک شود و پف کند.
نکات مهم راجع به کيک هويج تختهاي
نکته کليدي در تهيه اين کيک هويج اين است که حتما بايد هويجهايتان خيلي ريز رنده شده باشد تا بافت و رنگ کيک زيبا باشد.
از گردو براي تزئين دور کيک به هنگامي که در سيني است استفاده ميکنيم اما وقتي که کيک را برش زديم روي هر کدام از کيکهاي کوچک مقداري گردوي رنده شده ميريزيم.
اگر در مورد تزئين خامهاي کيک مشکل داريد و فکر ميکنيد خيلي زياد است ميتوانيد از اين دستورالعمل استفاده کنيد: ۲۲۰ گرم پنير خامهاي، ۱/۲ پيمانه کره، ۳ و ۱/۲ پيمانه پودر شکر و ۳/۴ قاشق چايخوري اسانس وانيل. اين مقدار مواد تشکيل دهنده خامه ما را به اندازه ۱/۳ دستور اصلي ميرساند و فقط روي کيک را ميپوشاند. اگر ميخواهيد يک لايه ضخيم خامهاي داشته باشيد طبق دستور اصلي عمل کنيد.
منبع: cookingclassy