برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي ملل/ مسخن؛ خوراک مرغ و سماق به روش عربي

منبع
بروزرسانی
غذاي ملل/ مسخن؛ خوراک مرغ و سماق به روش عربي

ليديز/ غذايي که مطمئنا حاضريد هر روز از آن بخوريد: نان پيتاي خانگي در ده دقيقه، همراه ران مرغ که حدود 2 ساعت در روغن زيتون، پياز و ادويه پخته شده است.

چي لازم دارم: 
براي مرغ:
نيم ليتر روغن زيتون
5 عدد ران مرغ

2 کيلو پياز
5 عدد دانه ميخک
8 عدد فلفل انگليسي
4 عدد دانه هل
يک قاشق مربا خوري دانه فلفل سياه
يک عدد چوب دارچين
3 عدد برگ بو
نمک درشت به ميزان لازم
يک قاشق مرباخوريي از ادويه جات مورد علاقه

براي سرو کردن:
يک سوم ليوان خلال بادام بو داده

2 قاشق دانه ميوه کاج بو داده
نصف قاشق سماق
نمک
فلفل سياه آسياب شده درشت
 
براي پيتا (مرحله اول)
يک قاشق مخمر خشک
يک ليوان آرد
يک ليوان آب ولرم

يک و نيم قاشق شکر
 
براي پيتا (مرحله دوم)
يک قاشق مرباخوري نمک
يک چهارم ليوان روغن زيتون
يک و نيم ليوان آرد
چه جوري درست ميشه:
1. يک ديگ بزرگ را روي شعله بالا گذاشته و کمي از روغن زيتون را در آن بريزيد. ران مرغ را اضافه کرده، حدود 3 تا 4 دقيقه سرخ کنيد تا کمي طلايي شود. ران ها را پس از سرخ کردن کناري بگذاريد.
2. پياز را در ديگ ريخته و سرخ کردن را ادامه دهيد تا طلايي شود. در صورت نياز مي توانيد به ديگ روغن زيتون اضافه کنيد.
3. ران هاي سرخ شده را به پياز اضافه کنيد، روغن زيتون را نيز اضافه نماييد تا روي ران ها را بپوشاند و بگذاريد تا به جوش آيد.
4. در ديگ را گذاشته و به مدت نيم ساعت روي شعله ملايم بگذاريد.
5. بهرت را اضافه کرده و پختن را ادامه دهيد (2 ساعت يا بيشتر) تا مرغ کاملا پخته و گوشت آن از استخوان جدا شود. شعله را خاموش کرده و بگذاريد محتوي ديگ کاملا خنک شود.
6. پياز را در يک آبکش بريزيد تا مايعات از آن جدا شوند و باقيمانده را در يک کاسه بريزيد. دانه هاي فلفل و چوب دارچين را نيز جدا کنيد. ران مرغ را از استخوان جدا کرده و به صورت تکه هاي بزگ خرد نماييد و به پياز اضافه کنيد.
7. بادام، دانه کاج و سماق را اضافه و همه مواد را کاملا مخلوط نماييد.
8. براي آماده کردن نان پيتا مواد لازم در مرحله اول را کاملا با يکديگر مخلوط نموده و 10 دقيقه کنار بگذاريد. مواد مرحله دوم را نيز اضافه کرده و خوب ورز دهيد.
9. خمير آماده شده را به 5 قسمت تقسيم نماييد. خمير را روي سطحي که از قبل آرد پاشيده ايد به ضخامت 2 سانتيمتر پهن کنيد.
10. يک تاوه کلفت را کاملا داغ کنيد و خمير آماده شده را روي فلز داغ از دو طرف برشته کنيد. پيتا را مي توانيد در فر با حرارت 250 درجه نيز بپزيد.
11. مسخن را روي پيتا گذاشته و با سبزي هاي معطر و تازه، سماق، کمي آبليمو و خلال بادام بو داده سرو نماييد.
 
* مي توانيد ران مرغ را به صورت خرد نشده روي پياز، بادام و سماق سرو نماييد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره