نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خورش گل کلم؛ خوشمزه و ضد التهاب

منبع
خراسان
بروزرسانی
خورش گل کلم؛ خوشمزه و ضد التهاب

خراسان/ چي لازم دارم:
  پياز بزرگ  يک عدد
   گل کلم کوچک  يک عدد
   آب غوره   يک قاشق غذاخوري
   روغن   به اندازه کافي
   گوشت خورشي   ۳۰۰ گرم

   رب گوجه فرنگي   ۲ قاشق غذاخوري
   نمک ، فلفل سياه ، زردچوبه و دارچين   به اندازه کافي
چطور بپزم:
1-  براي تهيه خورش گل کلم ابتدا پياز را به صورت نگيني ريز خرد کنيد.
2-  سپس قابلمه اي را که براي پخت خورش در نظر گرفته ايد، روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن مايع داخل آن بريزيد.
3-  اجازه دهيد روغن کمي داغ شود ، سپس پياز خرد شده را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
4- پس از اين‌که پياز شفاف و نرم شد مقداري زردچوبه به آن اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد تا زماني که پياز و زردچوبه يکدست شوند.
5- در مرحله بعد گوشت  را به صورت قرمه اي ( مانند خورش قرمه سبزي ) خرد و به قابلمه اضافه کنيد.
6- گوشت و پياز را تفت دهيد تا گوشت سرخ شود و تغيير رنگ دهد. در مرحله بعد رب گوجه فرنگي را به همراه مقداري دارچين و فلفل سياه اضافه کنيد و مواد را تفت دهيد تا رب گوجه فرنگي هم سرخ شود و طعم خامي آن گرفته شود.
7- پس از اين‌که رب گوجه فرنگي به خوبي سرخ شد چند ليوان آب جوش به قابلمه اضافه کنيد و در آن را بگذاريد. حرارت زير قابلمه را ملايم کنيد تا گوشت به آرامي بپزد.
8- گل کلم را به قطعات دلخواه خرد کنيد.
9- مقدار کمي روغن در يک تابه بريزيد و گل کلم را تفت دهيد تا طلايي شود.
10- پس از اين‌که گوشت به طور کامل پخت ، گل کلم را به همراه مقداري نمک و آب غوره به خورش اضافه کنيد و اجازه دهيد خورش جا بيفتد.
نکته
*  پس از اين‌که گل کلم را به خورش اضافه کرديد خورش نبايد مدت زيادي روي حرارت بماند چون بافت لطيف گل کلم ممکن است له شود.
*  گل کلم يک منبع عالي از ويتامين C، فولات، ويتامين K ، ويتامين هاي B و ويتامين E ، کلسيم، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم و آهن است. ويتامين C همراه با ساير ترکيبات سودمند موجود در گل کلم  به جلوگيري از انواع مختلف عفونت کمک مي کند و مانع از بروز التهاب ناشي از بيماري ها مي شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره