logo

غذاي ملل/ غذاي مراکشي جذاب با ترکيب پاستا و پيتزا

منبع
غذالند
بروزرسانی
غذاي ملل/ غذاي مراکشي جذاب با ترکيب پاستا و پيتزا

غذالند/ چيکن پاستيلا يا باستيلاي مرغ نوعي خمير لقمه اي است که همراه با گوشت، سبزيجات يا مرغ مي توان آن را پر کرد. اين غذاي خوشمزه معمولا ظاهري شبيه به کيک دارد و مزه اش شور و شيرين است.
اين غذا در مراکش با گوشت کبوتر و دارچين و بادام در خمير شيرين درست مي شود.
اين غذا را با ادويجاتي همچون زعفران و دارچين مزه دار مي کنند. پاستيلا يک دستور پخت دريايي هم دارد که با ميگو، ماهي مرکب و رشته ورميشل پر مي شود. پس از نوش جان کردن اين غذا براي اداي احترام به سنت مراکشي مي توانيد يک ليوان چاي نعنا محشر بنوشيد.
آشپزي مراکشي شباهت و قرابت بسياري با آشپزي خاورميانه، هند و چين دارد. البته دستور پخت هاي مراکشي تاثير بسياري هم از غذاهاي اسپانيايي، پرتغال و فرانسوي گرفته اند.
در شهرهاي بزرگ مراکش مردم با قاشق و چنگال غذا مي خورند اما به صورت سنتي غذا خوردن با دست مرسوم است. و البته در مراکش حتما بايد با دست راست غذا بخوريد. اگر به مراکش رفتيد به جاي غذا خوردن در رستوران هاي شيک حتما غذاها و خوردني هاي خياباني را امتحان کنيد. مطمئن باشيد پشيمان نمي شويد.
مراکشي ها عاشق غذا خوردن همراه با نان هستند. آن ها يک نان معروف و بسيار خوشمزه به نام خبز دارند که دستور تهيه آن را در سايت غذالند قرار داده ايم.

از انواع ديگر خوارک مي توان به : برياني مرغ کويتي ، رولت سوخاري ، استيک آبدار و کاري ماسامان با مرغ اشاره کرد.
چي لازم دارم:
مرغ بدون استخوان : 200 گرم
خمير فيلو يا لواش گرد بورک يا لواش سه گوش بورک : 3 ورق
پياز : يک عدد
سير : يک تا دو حبه
نمک : به مقدار لازم
پودر زنجفيل : يک قاشق چايخوري
زردچوبه : 3 قاشق چايخوري
جعفري و گشنيز خرد شده : چند قاشق غذاخوري
پودر دارچين : يک قاشق چايخوري
کره : 25 گرم

زعفران دم کرده : دو قاشق سس خوري
روغن زيتون : چند قاشق غذاخوري
تخم مرغ : دو عدد
خمير بادام ( بادام سابيده ) : 40 گرم
گلاب يا عرق بهارنارج : يک قاشق غذاخوري
صمغ عربي : يک قاشق چايخوري ( اگر نداريد خيلي مهم نيست )
زيتون خرد شده سبز و سياه : 10 عدد
ادويه مخلوط : يک قاشق چايخوري
شکر : يک قاشق غذاخوري

چطور بپزم:
 گام 1ابتدا مرغ را خورد کرده و در تابه بريزيد.
 گام 2سپس پياز خرد شده و سير و جعفري و گشنيز را به مرغ اضافه کنيد و با روغن زيتون و ادويه جات تفت دهيد.
 گام 3با حرارت ملايم اجازه دهيد مواد خود بپزند. اگر لازم بود کمي آب اضافه کنيد تا کاملا پخته شود.
 گام 4سپس اجازه دهيد مواد خنک شود.
 گام 5آب و سس داخل مرغ را برداريد و با کمي کره گرم کنيد و داخلش دو تخم مرغ را بکشنيد و هم بزنيد تا بپزد.
 گام 6براي تهيه خمير بادام مقداري بادام را داخل آب جوش بريزيد و بعد خالي کنيد و پوست بگيريد.
 گام 7سپس کمي روغن داخل تابه اي بريزيد و بادام ها را به مدت 5 دقيقه تفت دهيد.
 گام 8بعد اجازه دهيد خنک شوند.
 گام 9بادام ها را داخل بلندر ريخته و با پودر شکر مخلوط کنيد.
 گام 10ادويه مخلوط و عرق بهار نارنج و صمغ عربي را به آن اضافه کنيد.
 گام 11ورقه هاي فيلو يا بورک را با قلم موي سيليکوني چرب کنيد.
 گام 12به اين صورت براق و شفاف ميشوند و ديگر پاره نميشوند .
 گام 13سيني فر يا قالب شيفون کيک يا قالب دلخواه را چرب کنيد.
 گام 14يک تا دو لايه خمير پهن کنيد و سپس يک لايه خمير بادام و يک لايه مخلوط تخم مرغ و يک لايه از مرغ ادويه اي داخل آن قرار دهيد.
 گام 15يک لايه خمير قرار دهيد و باز هم از مواد لايه اي بريزيد.
 گام 16در صورت تمايل ميتوانيد زيتون خرد شده هم اضافه کنيد.
 گام 17سپس روي تمام مواد را با خمير بپوشانيد.
 گام 18فر را روي 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد و پاستيلا را حدود 25 تا 30 دقيقه تا زمانيکه روي خمير طلايي شود در فر قرار دهيد.
 گام 19سپس پاسيتلا را داخل ظرف دلخواه قرار دهيد و با مقداري شکر و دارچين، داغ داغ سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره