سرآشپز پاپیون/ یه دسر خیلی خوشمزه ترکیه ایست که واقعا از خوردنش لذت خواهید برد
دستور پخت این دسر خوشمزه توی نت زیاد و متنوع هست ولی من با کمک گرفتن از یک سایت ترکیه ای این دستور پخت رو درست کردم البته با کمی تغییر . چون امتحان کردم دیدم لازمه به تغییر کوچولو بدم
مواد لازم سوپانگل
شیرنیم لیتر
شکرنصف پیمانه
آردنصف قاشق غذا خوری
پودر نشاسته ذرت۱/۵ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو۱/۵ قاشق غذا خوری سرپر
تخم مرغ (زرده)نصف تا یک عدد
کره هم دمای محیطنصف قاشق غذا خوری
وانیل‏ نوک قاشق چای خوری
شکلات تلخ۲۰ گرم
شکلات شیری۲۰ گرم
آب سرد۱/۴ پیمانه
بیسکویت پتی بوریک بسته

دسر دسر ترکی میان وعده
طرز تهیه سوپانگل
زمان تهیه ۱۸۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه
۱
اول شکر و پودر کاکائو و آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و بعد شیر رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید
۲
قابلمه رو روی شعله گاز قرار بدین مدام هم بزنید تا جاییکه حالت سفتی مثل فرنی پیدا بکنه
۳
بعد شکلات ها و کره رو اضافه کنید و کاملا هم بزنید و اجازه بدین تا شکلات ها ذوب بشن
۴
بعد قابلمه رو از روی گاز بردارید و به اون زرده تخم مرغ و وانیل و ۱/۴ پیمانه آب سرد یخچال اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید
۵
موادتون رو داخل لیوان یا هر چیزی سرو کنید به اینصورت که ته ظرف تون رو از سسی که تهیه کردین بریزد بعد یک لایه بیسکویت پودر شده بعد دوباره سس روش رو هم هر جور دوست داشتین تزیین کنید اگر از تکه های کیک شکلاتی استفاده کردین تکه های کیک رو ته ظرف بچینید و روی اون رو سس بریزید دیگه لازم نیست بصورت لایه ای کار کنید
۶
ظرف های دسرتون رو داخل یخچال قرار بدین به مدت ۲ الی ۳ ساعت بعدش میتونید مصرف کنید نوش جان
سایر نکات سوپانگل
* میتونید بجای بیسکویت پتی پور از تکه های کیک شکلاتی استفاده کنید
من یکبار با کیک شکلاتی درست کردم یکبار با پودر بیسکویت . هر دوتاش خوب بود ولی بنظر من با پودربیسکویت بهتر بود .
* اگر شکلات شیری ندارید میتونید همه اش رو شکلات تلخ بریزید اشکال نداره فقط رنگ دسرتون کمی تیره تر میشه
* اصلا دستور ؛ نصف زرده تخم مرغ بوده ولی من یک زرده تخم مرغ هم استفاده کردم بد نشد یکم وانیل رو اضافه تر بریزید؛ البته اگر از زرده تخم مرغ بدتون نمیاد و حساسیت ندارید . چون اینجوری بسیار مقوی تره و راحت سیرتون میکنه
 * کره رو میتونید تا یک قاشق غذاخوری افزایش بدین هیچ اشکالی پیش نمیاد من امتحان کردم سس براقتری خواهید داشت یعنی چیزی حدود ۸ الی ۱۵ گرم در نظر بگیرید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar