ميز اردور/ سوپانگل دسر مدرن ترکيه اي

سرآشپز پاپيون/ يه دسر خيلي خوشمزه ترکيه ايست که واقعا از خوردنش لذت خواهيد برد
دستور پخت اين دسر خوشمزه توي نت زياد و متنوع هست ولي من با کمک گرفتن از يک سايت ترکيه اي اين دستور پخت رو درست کردم البته با کمي تغيير . چون امتحان کردم ديدم لازمه به تغيير کوچولو بدم
مواد لازم سوپانگل
شيرنيم ليتر
شکرنصف پيمانه
آردنصف قاشق غذا خوري
پودر نشاسته ذرت۱/۵ قاشق غذا خوري
پودر کاکائو۱/۵ قاشق غذا خوري سرپر
تخم مرغ (زرده)نصف تا يک عدد
کره هم دماي محيطنصف قاشق غذا خوري
وانيل نوک قاشق چاي خوري
شکلات تلخ۲۰ گرم
شکلات شيري۲۰ گرم
آب سرد۱/۴ پيمانه
بيسکويت پتي بوريک بسته
دسر دسر ترکي ميان وعده
طرز تهيه سوپانگل
زمان تهيه ۱۸۰دقيقه
زمان پخت ۱۵دقيقه
۱
اول شکر و پودر کاکائو و آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنيد و بعد شير رو اضافه کنيد و با همزن دستي هم بزنيد
۲
قابلمه رو روي شعله گاز قرار بدين مدام هم بزنيد تا جاييکه حالت سفتي مثل فرني پيدا بکنه
۳
بعد شکلات ها و کره رو اضافه کنيد و کاملا هم بزنيد و اجازه بدين تا شکلات ها ذوب بشن
۴
بعد قابلمه رو از روي گاز برداريد و به اون زرده تخم مرغ و وانيل و ۱/۴ پيمانه آب سرد يخچال اضافه کنيد و با همزن خوب مخلوط کنيد
۵
موادتون رو داخل ليوان يا هر چيزي سرو کنيد به اينصورت که ته ظرف تون رو از سسي که تهيه کردين بريزد بعد يک لايه بيسکويت پودر شده بعد دوباره سس روش رو هم هر جور دوست داشتين تزيين کنيد اگر از تکه هاي کيک شکلاتي استفاده کردين تکه هاي کيک رو ته ظرف بچينيد و روي اون رو سس بريزيد ديگه لازم نيست بصورت لايه اي کار کنيد
۶
ظرف هاي دسرتون رو داخل يخچال قرار بدين به مدت ۲ الي ۳ ساعت بعدش ميتونيد مصرف کنيد نوش جان
ساير نکات سوپانگل
* ميتونيد بجاي بيسکويت پتي پور از تکه هاي کيک شکلاتي استفاده کنيد
من يکبار با کيک شکلاتي درست کردم يکبار با پودر بيسکويت . هر دوتاش خوب بود ولي بنظر من با پودربيسکويت بهتر بود .
* اگر شکلات شيري نداريد ميتونيد همه اش رو شکلات تلخ بريزيد اشکال نداره فقط رنگ دسرتون کمي تيره تر ميشه
* اصلا دستور ؛ نصف زرده تخم مرغ بوده ولي من يک زرده تخم مرغ هم استفاده کردم بد نشد يکم وانيل رو اضافه تر بريزيد؛ البته اگر از زرده تخم مرغ بدتون نمياد و حساسيت نداريد . چون اينجوري بسيار مقوي تره و راحت سيرتون ميکنه
* کره رو ميتونيد تا يک قاشق غذاخوري افزايش بدين هيچ اشکالي پيش نمياد من امتحان کردم سس براقتري خواهيد داشت يعني چيزي حدود ۸ الي ۱۵ گرم در نظر بگيريد