کوکپد/  مواد لازم شیرینی خشک گردویی
کره۶۰ گرم
پودر شکر۴۰ گرم
وانیل‏ شکری۱/۲ قاشق چای خوری
آرد سفید۷۵ گرم
گردو پودرشده۳۵ گرم
گردو نیمه شده۷۵ گرم

طرز تهیه شیرینی خشک گردویی
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه
۱
کره و وانیل رو با همزن برقی بزنید تا نرم بشه ، پودر شکر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا مواد نرم و یکدستی به دست آید .
۲
سپس آرد الک شده و پودر گردو را اضافه نموده و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد ولی زیاد همش نزنید فقط در حد مخلوط شدن .
۳
سینی فر رو با روغن جامد خیلی کم چرب کنید و از خمیر به اندازه یه قاشق سوپخوری برداشته و گرد کنید و داخل سینی فر قرار بدید و یک گردوی نیمه شده روی آن بگذارید .
۴
فر رو از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید و شیرینی ها رو به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید . اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس پودر شکر را روی شیرینی ها الک کنید .
۵
رنگ شیرینی ها نباید تیره بشه فقط کمی به رنگ قهوه ای روشن در بیاد .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar