عصرانه/ کوکي کشمشي در فصل کشمش هاي تازه

سرآشپز پاپيون/ مواد لازم کوکي کشمشي
شکر۱/۲ پيمانه
تخم مرغ۱ عدد
روغن مايع۱/۳ پيمانه
وانيل۱/۲ قاشق چاي خوري
کشمش بي دانه۱/۳ پيمانه
آرد سفيد۱ پيمانه
بيکينگ پودر۱ قاشق مربا خوري
طرز تهيه کوکي کشمشي
زمان تهيه ۱۵دقيقه
زمان پخت ۲۰دقيقه
۱
تخم مرغ،روغن و شکر و وانيل رو با همزن دستي،با سرعت... يا با همزن برقي حدود دو سه دقيقه،بزنيد.
۲
کشمش رو اضافه کنيد،و با قاشق کمي مخلوط کنيد.
۳
تو يه ظرف ديگه،آرد و بکينگ پودر رو مخلوط کنيد،و به مايه کشمشي اضافه کنيد.و با قاشق مخلوط کنيد.توي اين مرحله اگه خمير شل بود،ميزان آرد رو تا دو سه قاشق ميتونيد بيشتر بريزيد.
۴
خميرش کمي چسبناکه، نبايد آرد اضافه کنيد،که سفت نشه،ظرف حاوي خمير کوکي رو ده دقيقه داخل فريزر، بذاريد تا بدست نچسبه ديگه.
۵
فر رو روشن کنيد.کف سيني کاغذ روغني بذاريد. بهتره سيني سياه رنگ نباشه،که ته شيريني ها زود نسوزه.
۶
از خمير کوکي،به اندازه گردوبرداريد،بذاريد روي کاغذ روغني،و با انگشت پهنش کنيد.کوکي ها رو با فاصله روي کاغذ روغني بچينيد.
۷
طبقه وسط،۱۷۰ درجه،۱۵ تا۲۰ دقيقه.بافت اين کوکي ها نرمه نسبتا.نبايد خشک بشه.
۸
سرد که شدن،از کاغذ روغني جدا کنيد و در ظرف دربسته نگهداري کنيد.