شيريني ها/ ترافل رنگي براي تزئين کيک و دسر

بيتوته/ ترافل هاي رنگي با طرح هاي متنوعي در بازار موجود است. از ترافل براي تزئين انواع شيريني، کيک، دسر و غيره و حتي ظروف دسر و تولد و ... استفاده مي شود. در ادامه 2 روش تهيه ي ترافل هاي رنگي را آموزش داده ايم.
مواد لازم ترافل هاي رنگي :
پودر قند
1 پيمانه
سفيده تخم مرغ
1 عدد
نمک
يک چهارم قاشق چايخوري
وانيل
به مقدار لازم
رنگ خوراکي
به مقدار لازم
طرز تهيه ترافل هاي رنگي :
همه مواد را با هم مخلوط کنيد و با همزن بزنيد تا زماني که يک مايه يکدست بدست بيايد. مواد را به تعداد رنگ هايتان در ظرف هاي جداگانه تقسيم کنيد و از رنگ ها به آن ها اضافه کنيد و هم بزنيد.
سپس روي صفحه اي کاغذ روغني قرار بدهيد و از مايه داخل قيف هاي جدا بريزيد و با ماسوره ي ساده آن ها را به صورت خطي روي کاغذ روغني بريزيد. شما مي توانيد از ماسوره هاي 5 سوراخه استفاده کنيد. با اين ماسوره ها سرعت عمل شما بالاتر مي رود.
کاغذهاي روغني را به مدت 24 ساعت در فضاي آزاد قرار دهيد و اجازه بدهيد خشک شود و بعد از خشک شدن آنها را برش دهيد. يا با دست ريز کنيد.
روشي ديگر براي ترافل رنگي :
در اين روش ترافل با خمير فوندانت هست. که طرز تهيه خمير فوندانت را مي توانيد با کليک روي آن تهيه کنيد.
فوندانت را به رنگ هاي مورد نظر رنگ کنيد و با وردنه به قطر تقريبا نيم سانت باز کنيد. سپس با کاتر برش بزنيد و چند روز در يک جاي امن ثابت بگذاريد تا سفت شود. بعد با قالب هاي مورد علاقه تان آن ها را قالب بزنيد.