گل هايي که علاوه بر زيبايي خوردني هم هستند!

شور و شيرين/ زيبايي گلها چشمنواز است و عطر خوش آنها مشام را نوازش ميدهد. در طبيعت گلهايي هم وجود دارند که نه تنها خوشمزه و قابل خوردن هستند، بلکه خواص بينظيري نيز دارند. در بسياري از فرهنگها از گلها در پخت و پز و تهيه سالاد و دسر نيز استفاده ميشوند.
گـــل لادن
گل لادن نه تنها زيبايي خاصي دارد، بلکه برگهاي اين گياه و غنچههايش نيز خوراکي و مملو از ويتامين C است. بيشتر بخشهاي اين گياه به ويژه برگهايش طعم شاهي ميدهد، از اين رو به آن شاهي هندي هم ميگويند.
گـــل رز
عطر گل رز هر مشامي را نوازش ميدهد، گلاب حاصل از آن در بسياري از شيرينيجات کاربرد دارد. گلبرگهاي لطيف آن را نيز ميتوان «کارامليزه» و «شکرزده» هم صرف کرد.
گـــل بنفشه
از گلبرگهاي «کارمليزه» شده گلبنفشه ميتوان براي تزئين کيک استفاده کرد و يا به سالاد و سوپ عطر خاص خود را مي بخشد.
گـــل قاصدک
برگ و گلبرگهاي گل قاصدک خوردني هستند و ميتوان از آن در سالاد و سوپ استفاده کرد. آشپزهاي حرفهاي از اين گل «ژله» هم توليد مي کنند.
گـــل کوکب
گلبرگهاي کوکب در سالاد، در کنار ماهي و حتي در نوعي دسر انگليسي نيز استفاده مي شوند.
گـــل داوودي
از گل داوودي ميتوان در پخت نان، سوپ و انواع «فوندو» استفاده کرد.