نماد آخرین خبر

شيريني ها/ باميه پختن در خانه کاري ندارد

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ باميه پختن در خانه کاري ندارد

هفت گنج/ چي لازم دارم:
شکر ۲ ليوان
آب ۲/۳ ليوان
گلاب ۴ قاشق غذاخوري پر
آبليمو ۱ قاشق چايخوري
گلوکز مايع يک قاشق غذاخوري

زعفران ساييده مقداري
دانه هل چند عدد يا مقداري پودر هل
مواد لازم براي خمير باميه:
آب ۱ ليوان
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ ليوان
وانيل ۱/۴ قاشق چايخوري
چطور بپزم:
براي شربت باميه اول دو ليوان شکر رو داخل قابلمه ي کوچکي ميريزيم و بهش ۲/۳ ليوان آب اضافه ميکنيم،۴ قاشق غذاخوري پرگلاب هم اضافه ميکنيم و روي اجاق گاز ميذاريم ولي به هم نميزنيم اجازه ميديم تا از کناره ها به جوش بياد،با قاشق تست ميکنيم که شکر آن حل شده يا نه، وقتي شکر حل شد و شربت به جوش اومد و کف کرد به آن مقداري زعفران ساييده شده و چند دانه هل اضافه ميکنيم ولي من از کمي پودرهل استفاده کردم درآخر به آن يک قاشق غذاخوري گلوکز و يک قاشق چايخوري آبليمو به شربت اضافه ميکنيم و هم ميزنيم تا گلوکز درآن حل شود ،گلوکز براي شفافيت و غلظت آن بکار ميرود،بعد شربت را از روي حرارت برميداريم واجازه ميديم خنک بشه.
براي خمير باميه يک ليوان آب را داخل قابلمه اي ميريزيم و ۵۰ گرم کره هم به آب اضافه ميکنيم،براي اينکه باميه ها خوشرنگتر باشن دوقاشق از شربتمون هم به مخلوط آب و کره اضافه ميکنيم و ميذاريم بجوش بياد وقتي آب از کناره ها شروع به جوشيدن کرد يک ليوان آرد را يکدفعه داخل قابلمه ميريزيم و خوب هم ميزنيم تا مخلوط شود بايد مرتب خمير رو با پشت قاشق باز کنيد و جمع کنيد حدود ده دقيقه الي پانزده دقيقه بايد اينکارو انجام داد اين کار توي کيفيت نهايي باميه خيلي موثره،بعداز پانزده دقيقه خمير رو به يک ظرف ديگه منتقل ميکنيم تا از دما بيفتد طوريکه وقتي که انگشتمون رو داخلش فرو برديم دستمون نسوزد وقتي خمير ولرم شد دو عدد تخم مرغ و يک چهارم قاشق چايخوري وانيل رابه خمير اضافه کرده و خوب قاطي ميکنيم بعد يک تخم مرغ ديگر رو در ظرفي ديگر شکسته و با قاشق هم ميزنيم و نصف آنرا به خمير اضافه ميکنيم و کمي مخلوط ميکنيم و با همزن چند دقيقه اي ميزنيم تا خمير يکنواختي بدست بياد،بعد خميرو داخل يک قيف که ماسوره ستاره اي دارد ميريزيم و داخل ظرفي روغن ميريزيم وقتي روغن ولرم شد باميه ها رو از قيف خارج ميکنيم و با قيچي ميبريم و توي روغن سرخ ميکنيم باميه ها بتدريج پف ميکنن و رنگشون تغيير ميکنه وقتي باميه ها سرخ شدن روغن اضافيش رو ميگيريم و همونطور داغ داخل شربت ميريزيم تا ۴ الي ۵ دقيقه بمونن وشربت به خورد باميه برود

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره