نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

آموزش تهيه سالاد اندونزيايي

منبع
کوکپد
بروزرسانی
آموزش تهيه سالاد اندونزيايي

کوکپد/ مواد لازم
2 پيمانه کلم سفيد
1 پيمانه کلم بنفش
2 عدد هويج
1 پيمانه مرغ پخته
1/2 پيمانه ذرت

1/2 پيمانه نخود فرنگي
1/2 پيمانه خيار شور نگيني شده
1/2 پيمانه سس مايونز
3 ق غ خ خامه صبحانه
نمک،فلفل سياه
آبليمو تازه
مراحل
نکته اول :::براي خوش طعم شدن مرغ اون رو با هويج وکرفس بپزيد. نکته دوم :::براي از بين بردن بوي کلم اون رو خورد کنيد بعد به مدت ده دقيقه توي آب يخ قرار دهيد بعد از ده دقيقه توي صافي بريزيد واجازه دهيد آبش گرفته بشه بعد استفاده کنيد.نکته سوم:::مي تونيد خامه رو حذف کنيد چون مزه قالب سالاد همون سس مايونز است.
 براي تهيه سالاد فقط تنها زماني که صرف مي شود براي پخت مرغ است تو اين زمان بقيه مواد رو به راحتي ميشه آماده کرد وقتي مرغ پخته شد وکمي خنک با بقيه مواد سالاد مخلوط کنيد. 
کلم هارو به صورت نازک خورد کنيد هويج و خيار شور رو خورد کنيد کنار بذاريد ،درون ظرف گودي تمام مواد رو با هم مخلوط کنيد سس مايونز رو اضافه کنيد وبه آرامي مخلوط کنيد.سالاد ما آماده سرو نوش جان کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره