نماد آخرین خبر

عصرانه/ طرز تهيه کوکي خوشمزه مکزيکي براي مهماني‌ها

منبع
بروزرسانی
عصرانه/ طرز تهيه کوکي خوشمزه مکزيکي براي مهماني‌ها

کتاب کاله/ طرز کوکي خوشمزه را تنها با يک روي نمي‌توان توضيح داد. کوکي مکزيکي که آن را با اسم‌هاي ديگري مثل کوکي عروسي يا گلوله برفي هم مي‌شناسند، يکي از انواع کوکي خوشمزه است که طرز تهيه بسيار راحت و بي‌دردسري دارد. کافيست مواد لازمش که در هر خانه‌اي پيدا مي‌شود را آماده کنيد و با ما مرحله به مرحله پيش برويد. فقط نکته‌اي که در ابتدا بايد به آن توجه کنيد، انتخاب مغز و آجيل است؛ که در مواد لازم ما از گردو ژاپني استفاده کرديم. شما مي‌توانيد بسته به ذائقه‌تان از پسته، بادام، بادام هندي يا بادام زميني و حتي دانه کاج استفاده کنيد. استفاده از هر کدام از اين مغزها رنگ و طعم متفاوتي به کوکي‌هايتان مي‌دهد. با طرز تهيه کوکي مکزيکي همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه کوکي خوشمزه مکزيکي
گردو ژاپن ينصف فنجان
آرد همه منظوره دو فنجان
دارچين آسياب شده سه‌ چهارم قاشق چاي‌خوري
نمک يک‌چهارم قاشق چاي‌خوري
پودر فلفل قرمزيک‌چهارم قاشق چاي‌خوري
کره بدون نمک 230 گرم
پودر قنديک‌ونيم فنجان
عصاره وانيليک قاشق چاي‌خوري
طرز تهيه کوکي خوشمزه مکزيکي
مرحله اول
گردو ژاپني‌ها را داخل يک ماهيتابه بريزيد و حدود هشت تا ده دقيقه روي حرارت متوسط قرار دهيد تا بو داده شوند. سپس آن‌ها را حدود بيست دقيقه داخل يک بشقاب بزرگ بريزيد تا کاملا خنک شوند.
بعد از اين که گردو ژاپني‌ها کاملا خنک شدند، آن‌ها را داخل غذاساز بريزيد و خوب مخلوط کنيد تا خرد شوند.
مرحله دوم
آرد، آجيل خرد شده، دارچين، نمک و فلفل را داخل يک کاسه متوسط بريزيد و با قاشق مخلوطشان کنيد.
مرحله سوم
کره و نصف فنجان پودر قند را داخل يک کاسه بريزيد و حدود سه دقيقه با همزن برقي دور متوسط تا زياد بزنيد تا بافتي نرم ايجاد شود. همزن را متوقف کنيد. سپس وانيل را اضافه کرده و ديواره‌هاي ظرف را به کمک يک ليسک پاک کنيد.
مرحله چهارم
مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنيد. همزن برقي را به سرعت کم برگردانيد و آرام مواد را هم بزنيد در حد اين که فقط مخلوط شوند.
مرحله پنجم
خمير به دست آمده را داخل يک پلاستيک بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا خمير سفت شود؛ حدود 45 دقيقه تا يک ساعت کافيست تا خمير خيلي سفت نشود و هنوز به اندازه کافي نرم باشد.
مرحله ششم
فر را روي دماي 180 درجه سانتي‌گراد تنظيم کنيد. روي دو تا از سيني‌هاي فر کاغذ روغني بپوشانيد. يک فنجان پودر قند باقيمانده را داخل يک کاسه کم عمق يا بشقاب قرار دهيد.
خمير را به شکل گلوله‌هاي متوسط دربياوريد و روي سيني فر با فاصله بچينيد.
مرحله هفتم
کوکي‌ها را حدود هفت تا هشت دقيقه داخل فر قرار دهيد تا کاملا بپزند. سپس آن‌ها را روي توري بچينيد تا خنک شوند. وقتي هنوز گرم هستند آن‌ها را داخل پودر قند بغلتانيد و بعد سرو کنيد. نوش جان!
چند نکته
مي‌توانيد به جاي گردو ژاپني از گردو معمولي يا هر آجيل ديگري مثل بادام، بادام هندي يا پسته استفاده کنيد.
براي اين که هر بار کوکي‌هاي تازه بخوريد، مي‌توانيد بعد از اين که خمير را به شکل گلوله درآورديد، آن‌ها را داخل فريزر در يک ظرف دربسته که هوا داخل آن نفوذ نمي‌کند بريزيد و براي هر بار استفاده بپزيد. فقط نبايد به آن‌ها پودر قند بزنيد.
اگر از بادام زميني به جاي گردو ژاپني استفاده مي‌کنيد، از مقدار آرد بيشتري استفاده کنيد.
کوکي عسلي و کوکي مربايي از ديگر انواع کوکي خوشمزه هستند.
کوکي‌هاي پخته شده را مي‌توانيد در يک ظرف در بسته که هوا داخل آن نفوذ نمي‌کند، نگهداري کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره