نماد آخرین خبر

آموزش تهيه شيريني شکرپاره ترکيه اي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر/ شيريني شکر پاره يکي از انواع شيريني ترکيه اي و بسيار خوشمزه هست. اين شيريني را با روشهاي مختلفي ميشه تهيه کرد. در ادامه يکي از روش هاي تهيه اين شيريني خوش طعم را خواهيد ديد.
مواد لازم براي تهيه شيريني شکر پاره :
کره 125 گرم
شکر 1 ليوان
روغن مايع 1 ليوان
آرد سمولينا 1 ليوان

تخم مرغ 3 عدد (يک زرده براي رومال شکر پاره)
وانيل 1 قاشق مرباخوري
بکينگ پودر 1 قاشق غذاخوري
آرد تا زماني که خمير به دست نچسبه
مواد لازم براي شربت :
شکر 2/5 ليوان
آب دو ليوان
ابليمو تازه 1 قاشق چايخوري
روش پخت شيريني شکر پاره :
براي تهيه شيريني شکر پاره ابتدا تخم مرغ ها را همراه شکر هم مي زنيم.
بعد وانيل را اضافه کرده و کره را که از قبل به دماي محيط رسونديم نرم شده به موادمون اضافه مي کنيم.
همچنين روغن مايع را هم مي زنيم. بعد آرد سمولينا و بکينگ پودر را اضافه کرده و آرد را هم آرام آرام اضافه مي کنيم تا زماني که خمير بدست نچسبه.
خمير بسيار نرمي به دست مياد.
کف سيني فر کاغذ روغني انداخته و از مواد اندازه گردو برداشته توي دست فرم مي ديم.
بعد توي سيني چيده و روي اونها را با زرده تخم مرغ رومال مي کنيم.
شيريني شکرپاره را توي فري که از قبل گرم کرديم با درجه حرارت 180 به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم.
براي شربت هم شکر و آب را با هم مخلوط کرده به مدت ده دقيقه مي حوشونيم.
در آخر ابليمو را اضافه کرده از رو حرارت برمي داريم، ميزاريم تا خنک بشه.
بعد شيريني شکر پاره رو داغ داغ از فر در آورده و شربت را روش ريخته بعد اينکه شربت جذب شد توي ظرف چيده و با پودر پسته تزيين مي کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره