نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفند‌هاي خوشمزه‌تر شدن خورش‌ها

منبع
خراسان
بروزرسانی
ترفند‌هاي خوشمزه‌تر شدن خورش‌ها

خراسان/ براي اين که خورش شما خوشمزه‌تر شود بايد نکاتي را رعايت کنيد که در ادامه به آن‌ها اشاره مي‌کنيم:

۱- معمولا در خورش‌ها ترشي اضافه مي‌شود و بعضي آب‌غوره و بعضي آب‌ليمواضافه مي‌کنند. اگر اين ترشي در خورش بجوشد رنگ آن را تغيير مي‌دهد، بنابراين بهترين زمان اضافه کردن آب‌ليمو وقتي است که تازه زير خورش را خاموش کرده‌‏ايد.

۲- رب گوجه فرنگي را در روغن سرخ کنيد و زماني که خورش جا افتاد به آن اضافه کنيد. اين کارخورش را خوش رنگ مي‌‏کند.

۳- اگرخورش شور شد، يک سيب زميني به آن اضافه کنيد تا شوري آن را بگيرد.

۴- اگر خورش شما چرب بود، چند قطعه يخ را داخل پاکت فريزري بريزيد، در آن‌‏را محکم ببنديد ودر غذا بيندازيد تا چربي‌‏ها دور آن جمع ‏شود.

۵- براي تهيه خورش قيمه لپه را ابتدا خيس کنيد سپس همراه گوشت تفت دهيد.

۶ - براي خوشمزه‌‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده و آن‌‏را کم کم به گردو اضافه کنيد تا گردو‌ها روغن بيشتري پس بدهند.

۷- - خورش قورمه سبزي به زمان بيشتر و دماي کم نياز دارد تا کاملا جا بيفتد. براي بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنيد.

۸- نحوه سرخ کردن بادمجان رژيمي براي قيمه بادمجان

ابتدا آب را در قابلمه‌اي جوش بياوريد وکمي روغن و نمک بريزيد. سپس بادمجان‌ها را داخل آب جوش بريزيد و بعد از پنج دقيقه آبکش کنيد. بعد از آن بادمجان‌ها را سرخ کنيد. روش ديگري هم براي سرخ‌کردن بادمجان وجود دارد، اين که بادمجان‌ها را باکمي آرد آغشته و بعد در ماهي تابه سرخ‌کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره