نماد آخرین خبر

چند فوت و فن فريزري براي عروس خانم هاي جوان

منبع
بروزرسانی
چند فوت و فن فريزري براي عروس خانم هاي جوان

شور و شيرين/ درباره فريزر نيز مانند بسياري موارد ديگر تصورات اشتباهي وجود دارد که به برخي نکات براي رفع اين اشتباه ها اشاره مي کنيم.
همه سبزيجات براي فريز کردن مناسب نيستند. سبزيجات نرم و لطيفي مانند کاهو هنگامي که فريز شوند خراب شده و خواص غذايي خود را از دست مي دهند.
سس هاي کرمي نيز داخل فريزر به اصطلاح بريده شده و غيرقابل استفاده مي شوند قهوه هم نبايد در فريزر گذاشته شود؛ به ويژه قهوه تيره يکي ديگر از مواد غذايي که نبايد در فريزر نگهداري شود تخم مرغ است.
غذاها نبايد براي مدت نامحدود داخل فريزر نگهداري شوند؛ به ويژه انواع سوپ، غذاهاي آب پز، گوشت پخته، غذاهاي استيکي و برشته شده. 
فريز کردن، تمام باکتري ها را نمي کشد.
غذاهاي فريز شده باکتري ها را غيرفعال مي کند اما آنها را از بين نمي برد. اين سخن به معني آن است که اگر غذاي آلوده داخل فريزر قرار بگيرد، به همان ميزان مضر خواهد بود و باکتري هاي آن فقط غيرفعالمي‌شوند.

با گرم کردن دوباره آن، باکتري ها فعال شده و غذاي شما سالم نخواهد بود.
اگر گوشتي که طبخ نشده بارها بيرون از فريزر قرار بگيرد و يخ آن باز شود خاصيت خود را به کلي از دست مي دهد. بهترين راه براي نگهداري گوشت اين است که آن را تازه مصرف کنيد.
فريزر بهترين جا براي نگهداري طولاني مدت غذا نيست.
دما در فريزر نيز هر زمان که در آن باز و بسته مي شود تغيير مي کند. ممکن است غذا يخ زده باقي بماند اما روند فريز شدن آن کند پيش برود و کريستال هاي يخي يا به اصطلاح برفک نيز داخل فريزر ايجاد شود، بنابراين تا مي توانيد درهاي فريزر را فقط در مواقع لزوم باز کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar