نماد آخرین خبر

طرز تهيه باقلواي لبناني يا شعريه در خانه

منبع
کوکپد
بروزرسانی
طرز تهيه باقلواي لبناني يا شعريه در خانه

کوکپد/ در دستور اصلي،  مغزهارا بعد از رشته تفت دادن و مخلوط باقلوا کردن و رول نکردن. من چون مي خواستم رول کنم وسطش ريختم و زعفران زدم تا خوشرنگتر بشه😅😅 کلاً هر کار دلم خواست کردم

مواد لازم
 1 بسته رشته شعريه
نصف قوطي شير عسلي
50 گرم کره
نصف ليوان مغز گردوي خرد شده
نوک قاشق چاي خوري پودر هل
4 قاشق غذاخوري شير
زعفران دم کرده يک قاشق غذاخوري به دلخواه براي رنگ باقلوا
مراحل
ابتدا رشته ها را خرد کنيد هر چي ريزتر باشن باقلوا بهتر ميشه
 کره را داخل ماهيتابه بذاريد تا آب بشه. رشته ها رو اضافه کنيد و مدام هم بزنيد تا کمي تفت بخورن و بوي خامي رشته ها گرفته بشه ولي رنگشون عوض نشه
 شير عسلي و هل را اضافه کنيد و سريع هم بزنيد و شير و زعفران را اضافه کنيد و هم بزنيد و شعله را خاموش کنيد. خيلي روي حرارت بمونه شير عسلي سفت ميشه
 روي فويل چرب شده مواد را به صورت مربع يا مستطيل پهن کنيد و مواد را لاي آن بريزيد و رول کنيد
 در يخچال ۵ تا ۶ بگذاريد و بعد برش بزنيد.
 من براي اينکه باقلوا براق بشه يک قاشق غذاخوري عسل و رو با يک قاشق غذاخوري آب مخلوط کردم و رومال زدم روي باقلواها. البته بعد از اينکه عکس گرفتم رومال زدم براي همين تو عکس باقلواها براق نيست 😂😂😂😂. (از مخلوط مغزها هم استفاده کردم)
 ۲۰ تا برش باقلوا با قطري که داخل عکسه به من داد
 نوش جان

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره