طرز تهيه سيب زميني شکم پر؛ غذايي ساده و خوشمزه

فرارو/ ممکن است براي همه ما تا به حال پيش آمده باشد که به هر دليلي حوصله غذا درست کردن نداشته باشيم، اما در عين حال بخواهيم غذايي را آماده کنيم اينجور مواقع معمولا املت يا سيب زميني و تخم مرغ آب پز يا نيمرو به ذهنمون ميرسه، اما امروز ميخواهيم يک غذاي خوشمزه و آسان را بهتون معرفي کنيم که خيلي سريع آماده ميشود و مواد اوليه آن هم معمولا در همه خونهها هست اگر هم نداشته باشيد ميتوانيد جايگزين کنيد در ادامه اين مطلب با ما همراه باشيد تا با طرز تهيه سيب زميني شکم پر آشنا شويد.
مواد اوليه لازم براي تهيه سيب زميني شکم پر
سيب زميني متوسط ۴ عدد
پياز ۱ عدد
گوشت چرخ شده ۱۰۰ گرم يا يک عدد سينه مرغ
نصف فلفل دلمهاي
جعفري خرد شده ۲ قاشق غذاخوري
نمک به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
زردچوبه به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهيه سيب زميني شکم پر
۱- سيب زمينيها را تميز بشوييد با چنگال روي آنها را سوراخ کنيد سطح آن را با روغن مايع کاور کنيد نمک و فلفل بزنيد به مدت ۱ ساعت داخل فري که با دماي ۲۰۰ درجه گرم شده است قرار دهيد زمان پخت به سايز سيب زمينيها و حرارت فر شما بستگي دارد پس چند بار در طول پخت به آنها سر بزنيد و با چاقو تست کنيد.
در طول زماني که سيب زميني داخل فر است گوشت چرخ شده + پياز نگيني خرد شده + فلفل سياه + زردچوبه + نمک + ۲ قاشق غذاخوري روغن مايع را در ظرف مناسب بريزد و خوب تفت دهيد. اگر خواستيد با مرغ درست کنيد سينه مرغ را به صورت مکعبي برش بدهيد و با مواد گفته شده تفت دهيد. بعد از اينکه مواد را تفت داديد فلفل دلمهاي را که به صورت نگيني خرد کرده ايد را به آن اضافه کنيد ۵ دقيقه بعد از روي حرارت برداريد.
۲- بعد از اينکه سيب زمينيها پخت آنها را از فر خارج کنيد اجازه دهيد خنک شود سپس سيب زمينيها را از طول نصف کنيد داخل آن را با قاشق خالي کنيد سيب زمينيهايي را که از داخل سيب زميني خارج کرده ايد را با کمک چنگال خوب له کنيد به آن جعفري خرد شده + مايه گوشتي + نمک + فلفل سياه اضافه کنيد سپس کمي پنير پيتزا داخل سيب زمينيها بريزيد بعد مايه گوشتي را بريزيد در نهايت روي آن پنير پيتزا بريزيد و در فري که از قبل روي دماي ۱۸۰ درجه قرار داده ايد و گرم شده است قرار دهيد حدود ۱۵ دقيقه که بماند پنيرها آب ميشوند بعد گريل فر را روشن کنيد تا پنير آن برشته شود.