نماد آخرین خبر

آموزش تهيه ته چين هويج

منبع
کوکپد
بروزرسانی
آموزش تهيه ته چين هويج

کوکپد/ مواد لازم براي 2 نفر
1/5 پيمانه برنج
نصف سينه مرغ
هويج 2 عدد متوسط
1 عدد پياز
1 قاشق غذاخوري شکر

1 عدد تخم مرغ درشت
3 قاشق غذاخوري ماست پرچرب
نمک فلفل سياه دارچين پودر تخم گشنيز يا پودر هل
زعفران دم کرده
مراحل
ابتدا سينه مرغ را با يک عدد پياز کوچک و نمک و فلفل و زردچوبه پختم و بعد از پخت گوشت را ريش ريش کردم و کنار گذاشتم. پياز را هم خلالي کردم و در روغن سرخ کردم.
هويج را خلالي کردم (يا با رنده درشت رنده ميکنيم) و در يک تابه ريختم و درشو بستم و با حرارت کم به مدت 10 دقيقه گذاشتم تا هويج ها بپزد بعد به آن شکر و نمک دارچين هل و فلفل و زعفران دم کرده اضافه کردم و تفت دادم. مرغ ريش ريش شده و پياز را هم به هويج ها اضافه کردم و بعد از اينکه مواد باهم مخلوط شدند حرارت را خاموش کردم.
تخم مرغ را در ظرفي شکسته و با چنگال هم زدم تا از لختگي دربيايد و ماست و نمک و فلفل و زعفران دم کرده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا يکدست شد. برنج را به صورت کته (زنده تر از هميشه) درست کردم وقتي آب برنج تمام شد مايه را به مخلوط تخم مرغ اضافه کردم و هم زدم.
در يک تابه يا يک قابلمه کمي روغن ريختم و کمي از برنج را ته قابلمه ريختم و مواد گوشتي و هويج را روي آن ريختم و مابقي برنج را هم ريختم و خوب با پشت قاشق فشار دادم تا مواد منسجم و فشرده شود. روي برنج کمي روغن يا کره و کمي آب ريختم و دمکني گذاشتم تا ته چين دم بکشد (با حرارت ملايم حدود 45 دقيقه تا يک ساعت زمان مي‌برد). بعد ته چين را در ظرف برگردانده و با هويج خلالي يا رنده شده و سرخ شده و زرشک و خلال بادام و خلال پسته سرخ شده تزئين کردم.
نووووووش جاااان 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره