نماد آخرین خبر

با سوپ هويج و زنجبيل سيستم ايمني بدن‌تان را قوي کنيد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
با سوپ هويج و زنجبيل سيستم ايمني بدن‌تان را قوي کنيد

ايرنا/ سوپ هويج و زنجبيل يک پيشنهاد براي افرادي است که دچار سرماخوردگي در فصل پاييز شده‌اند و به دنبال يک غذاي گرم و سوپي هستند.

مواد لازم براي درست کردن سوپ هويج و زنجبيل:

  • هويج : ۴ عدد
  • پودرزنجبيل : ۱ قاشق چايخوري
  • جعفري و پيازچه ساتوري شده به همراه ساقه : ۲ فنجان
  • پياز خرد شده : ۱ عدد 
  • روغن زيتون يا روغن کنجد : ۲ قاشق غذاخوري
  • آب مرغ و يا عصاره مرغ : به ميزان لازم
  • سيب زميني خرد شده : ۱ عدد
  • نمک و فلفل : به ميزان لازم

طرز تهيه و دستور پخت سوپ هويج و زنجبيل:

۱. ابتدا پياز، سيب زميني و هويج‌هاي خرد شده را داخل ظرفي که روغن زيتون را در کمي حرارت داده‌ايم مي‌ريزيم و کمي تفت مي‌دهيم. سبزي‌هاي ساتوري شده‌اي را که در مواد لازم داشتيم را اضافه مي‌کنيم و بعد از کمي تفت دادن پودر زنجبيل را به مواد اضافه مي‌کنيم.

۲. آب مرغ و يا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه مي‌کنيم و در ظرف را مي‌گذاريم تا کمي با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اينکه مواد کمي نرم‌تر شدند به وسيله يک مخلوط کن سوپ را به صورت پوره در مي‌آوريم و داخل ظرف مورد نظر سرو مي‌کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar