نماد آخرین خبر

طرز تهيه بيسکويت خانگي سالم با جو دو سر و شکلات

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه بيسکويت خانگي سالم با جو دو سر و شکلات

کتاب کاله/ تقريبا در تمام خانه‌ها مخصوصا آن‌هايي که عاشق شيريني‌پزي هستند، يک دستورالعمل از تهيه بيسکويت و کيک به صورت روتين تهيه مي‌شود. اين دستورالعمل مي‌تواند بيسکويتي سالم با جو دوسر و تکه‌هايي از شکلات باشد که با مواد لازم انگشت شمارش خيلي راحت و سريع آماده مي‌شود. البته اگر استفاده از شکلات هم برايتان خوشايند نيست و مي‌خواهيد بيسکويت رژيمي‌تري داشته باشيد، به جاي چيپس يا تکه‌هاي شکلات مي‌توانيد از کشمش يا مغز‌هايي مثل گردو و بادام زميني استفاده کنيد. با طرز تهيه بيسکويت خانگي سالم با جو دوسر همراه ما باشيد تا اين بيسکويت مقوي و با ارزش غذايي بالا را بتوانيد وارد رژيم غذاييتان کنيد.

مواد لازم براي تهيه بيسکويت خانگي سالم
آرد همه منظوره يک فنجان
کره بدون نمک هشت قاشق غذاخوري
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر يک قاشق چاي‌خوري
دارچين آسياب شده يک قاشق چاي‌خوري
نمک نصف قاشق چاي‌خوري
تخم مرغ بزرگ يک عدد
عصاره وانيل يک قاشق چاي‌خوري
شکر قهوه‌اي يک فنجان
شکر دانه ريز يک‌چهارم فنجان
جو دوسر دو فنجان
چيپس يا تکه‌هاي شکلات يک فنجان
 
طرز تهيه بيسکويت خانگي سالم
اول از همه فر را روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم کنيد تا گرم شود. دو عدد سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد.

کره را در بازه‌هاي زماني ۳۰ ثانيه‌اي داخل مايکروويو قرار دهيد تا کاملا ذوب شود. سپس حدود پنج دقيقه کنار قرار دهيد تا خنک شود. سپس شکر قهوه‌اي و دانه ريز، تخم مرغ و وانيل را به کره اضافه کرده و هم بزنيد تا کاملا مواد يکدست شوند.

آرد، نشاسته ذرت، بيکينگ پودر، دارچين و نمک را با هم داخل يک کاسه متوسط مخلوط کنيد و کنار قرار دهيد. در اين مرحله جوي دوسر و چيپس شکلات را به مخلوط کره اضافه کرده و بعد از آن مخلوط آرد را اضافه کنيد. کاملا مواد را به کمک يک ليسک هم بزنيد تا رگه‌هاي خشک آرد باقي نماند.

به کمک قاشق براي هر عدد بيسکويت حدود يک‌ونيم قاشق از خمير روي کاغذ روغني بريزيد؛ هشت عدد بيسکوييت در هر سيني فر آماده کنيد. سيني فر را حدود ۱۰ تا ۱۲ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا بيسکويت‌ها شروع به قهوه‌اي شدن کنند. سپس صبر کنيد تا بيسکوييت‌ها به مدت يک دقيقه داخل سيني خنک شوند. آن‌ها را به توري منتقل کنيد تا کاملاً خنک شوند.


چند نکته
استفاده از چيپس يا تکه‌هاي شکلات کاملا سليقه‌اي است. اگر رژيم داريد مي‌توانيد آن را کاملا حذف کنيد.
استفاده از تکه‌هاي شکلات به جاي چيپس شکلات طعم بيسکويت را جذاب‌تر مي‌کند؛ چون شکلات داخل بافت بيسکوييت آب شده و طعم آن را بهتر مي‌کند.
ميزان شيريني بيسکويت هم بسته به ذائقه‌تان مي‌توانيد کم يا زياد کنيد؛ بنابراين خمير بيسکويت‌ها را قبل از پخت بچشيد.
اگر دوست داريد بيسکوييت طعم و بوي قهوه داشته باشد، از مقداري پودر قهوه استفاده کنيد.
شما مي‌توانيد کوکي کدو حلوايي را هم با جو دوسر تهيه کنيد.
حتما خمير را به طور يکدست و يکنواخت به يک جهت هم بزنيد تا آرد کاملا حل شود و رگه‌هايي از آن داخل خمير به چشم نيايد.


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره