نماد آخرین خبر

چه کنيم برنج کته خوب از آب دربيايد؟

منبع
ايرنا
بروزرسانی
چه کنيم برنج کته خوب از آب دربيايد؟

ايرنا/ درست کردن کته به مراتب از تهيه برنج آبکش راحت‌تر و سريع‌تر است؛ اما درست کردن يک کته خوب و باکيفيت و خوشمزه هم فوت و فن‌هاي خودش را دارد.

مواد لازم براي تهيه برنج کته:
برنج خيس خورده: چهار پيمانه
نمک: يک قاشق غذاخوري
روغن جامد يا کره: يک پنجم پيمانه

طرز تهيه و دستور پخت برنج کته:
۱. برنج خيس خورده را در قابلمه بريزيد و سطح آب برنج را به شکلي تنظيم کنيد که تقريبا يک بند انگشت بالاتر از ميزان خود برنج باشد.
۲. نمک و نيمي از روغن را در برنج بريزيد و آن را روي حرارت بالا قرار دهيد. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگيريد، حرارت را کم کنيد و در آن را بگذاريد.
۳. وقتي آب برنج تمام شد، در قابلمه را همراه با دم‌کني روي آن قرار دهيد تا برنج کاملا دم بکشد.
۴. بعد از حدود ۳۰ دقيقه برنج کته آماده است. قبل از سرو مقدار باقي مانده روغن را روي برنج کته بريزيد و در ظرف مورد نظرتان سرو کنيد.
۵. چون برنج کته آبکشي ندارد، به مقدار نمکي که اضافه مي‌کنيد، دقت کنيد تا برنج شور نشود. علاوه بر اين اگر برنج کته را از قبل خيس کرده‌ايد، يا مايل هستيد برنج مقداري دان در بيايد، آب کمتري در قابلمه بريزيد.

 به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره