نماد آخرین خبر

طرز تهيه جغول بغول

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه جغول بغول

کتاب کاله/ جغول بغول يک غذاي ساده و خوشمزه است و همچنين به دليل داشتن جگر و دل و قلوه بسيار مقوي است. اين غذا احتمال شما را ياد گذشته و دستپخت مادربزرگتان مي‌اندازد. اين غذاي خوشمزه را تهيه کنيد و ياد و خاطره کودکي‌هايتان را براي خود زنده کنيد.

مواد لازم براي تهيه جغول بغول
پياز درشت يک عدددل و جگر و قلوه گوسفند۲۰۰ گرم رب گوچه فرنگي يک قاشق سوپ‌خوري سيب زميني دو عددهويج دو عددليموي تازه يک عدد نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهيه جغول بغول
مرحله اول
پياز‌ها را به صورت خلالي خرد کنيد و آن‌ها را درون تابه‌اي بريزيد و کمي روغن روي آن بريزيد.

مرحله دوم
سپس دل، قلوه و جگر را هم به آن‌ها اضافه کنيد و با هم تفت دهيد تا پياز‌ها طلايي شوند.

بعد از اينکه پياز‌ها طلايي شدند يک قاشق رب به موادتان اضافه کنيد و آن را هم بزنيد.

مرحله سوم
نمک، فلفل و زرد چوبه را هم به موادتان اضافه کنيد و به اندازه نصف ليوان آب روي موادتان بريزيد و اجازه دهيد آب کاملا به خورد مواد رود. سپس آب ليموي تازه روي آن بريزيد و شعله زير تا به را خاموش کنيد.

مرحله چهارم

سيب زميني و هويج را خرد کنيد و آن‌ها را سرخ کنيد و سپس آن‌ها را به موادتان اضافه کنيد و در حد يک دقيقه آن‌ها را با هم تفت دهيد. براي اين کار بهتر است سيب زميني‌هايتان را نگيني کنيد.

اگر تمايل داشته باشيد مي‌توانيد مقداري گوشت فيله گوسفندي هم به غذايتان اضافه کنيد.

مرحله پنجم
در اين صورت بعد از اينکه پيازهايتان را داخل تابه ريختيد و کمي داغ شدند گوشت گوسفند را به همراه دل به آن اضافه کنيد و در حين هم زدن زرد چوبه و نمک را به مقدار لازم به آن‌ها اضافه کنيد و اجازه دهيد گوشتتان بپزد.

مرحله ششم
در اواخر پخت مقداري ديگر از پياز داغ را به همزاه جگر و قلوه در تابه‌اي ديگر تفت دهيد و سپس آن‌ها را به مواد قبلي اضافه کنيد.

در مرحله آخر ليموي تازه را به آن‌ها اضافه کنيد و مخلوط را هم بزنيد و سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar