طرز تهيه فطاير گوشت خوشمزه و پرطرفدار عربي با پنير پيتزا

غذالند/ در واقع اسم اين نوع غذا، يعني فطاير به معني نان لقمهاي است که با انواع مواد، چون مرغ، سوسيس، سبزيجات مختلف و… طبخ ميشود. راحتي طبخ و سرو آن باعث معروفيت و پرطرفدار بودن اين غذا شده است. ميتوانيد آن را به عنوان عصرانه و يا دسر در انواع مهمانيها و دورهميهاي خانوادگي خود سرو نماييد.
دليل معروفيت غذاي فطاير گوشت در ميان ايرانيان نيز به خاطر شباهت اين غذا به پيراشکي است. راحتي و سبکي سرو آن و همچنين خوشمزگي و لذيذ بودن آن که ميتوانيد با انواع مواد غذايي مورد نظر خود، مايه داخل فطاير را آماده نماييد، باعث پرطرفدار بودن اين غذاي لذيذ شده است.
در کشورهاي عربي، معمولاً فطاير گوشت را به عنوان پيش غذا و به خصوص در ماههاي رمضان سرو ميکنند. ميتوانيد با توجه به ذائقه غذايي خود مواد مايه فطاير را کمي تغيير دهيد و حتيداز مرغ و قارچ نيز در طبخ آن استفاده کنيد. مطمئناً پنير گودا و پنير پيتزا موجود در طبخ اين غذاي عربي، آن را بسيار خوشمزه و خاص خواهد کرد.
مواد لازم
آرد: ۴ پيمانه
شير: ۱ پيمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
خمير مايه: ۱ قاشق غذاخوري
پياز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه اي: ۱ عدد
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
جعفري: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
رب گوجه فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري
شکر: ۱ قاشق غذاخوري
پنير پيتزا: به مقدار لازم
پنير گودا: به مقدار لازم
نمک، فلفل سياه، کنجد و پاپريکا: به مقدار لازم
مراحل
براي درست کردن خمير فطاير، ابتدا مواد آرد، روغن زيتون، خمير مايه، شکر و کمي نمک را در يک ظرف بريزيد و مخلوط نماييد.
سپس شير ولرم شده و کره آب شده را مرحله مرحله به خمير اضافه و ورز دهيد.
حالا بايد يک ساعت و نيم خمير را استراحت دهيد.
براي درست کردن مواد مياني فطاير گوشت نيز، ابتدا پياز را نگيني خرد و در ماهيتابه کمي تفت دهيد.
سپس گوشت چرخ کرده را نيز اضافه و تفت دهيد.
فلفل دلمهاي خرد شده، رب گوجه فرنگي و ادويهها را اضافه و مواد را مخلوط نماييد.
در آخر جعفري خرد شده را نيز افزوده و حرارت را خاموش کنيد.
بعد از استراحت خمير، آن را به قسمتهاي مساوي به اندازه توپ کوچک تقسيم کنيد.
خمير را به صورت گرد درآورده و صاف کنيد.
ابتدا کمي پنير گودا بر روي خمير بريزيد و سپس ۲ قاشق از مايه خمير ريخته و بعد پنير پيتزا بر روي آن بريزيد و خمير را جمع و ببنديد.
تمام خمير فطاير را به همين صورت و لقمهاي با مواد درست کنيد.
حالا در يک کاسه کوچک تخم مرغها و کمي شير را اضافه و مخلوط نماييد.
براي رومال فطاير پشت از اين مايه بر روي خمير کمي بماليد و سپس کمي کنجد هم بپاشيد.
فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم نماييد و به مدت ۳۰ دقيقه بگذاريد تا پخته شود.