کوکپد/ مواد لازم کوکي کره اي دانمارکي
کره۱ پيمانه
شکر۱/۲ پيمانه
نمک۱ پنس
وانيل‏۱/۲ قاشق چاي خوري
تخم مرغ۱ عدد
آرد قنادي۲ پيمانه
طرز تهيه کوکي کره اي دانمارکي
زمان تهيه ۱۵دقيقه
زمان پخت ۱۷دقيقه
کره وشکرراهم ميزنيم تا نرم و پف دارشوند.بعد نمک، وانيل وتخم مرغ رااضافه کرده، حدود۱دقيقه هم ميزنيم تاخوب ترکيب شوند.
آرد را باالک کردن به مواد اضافه ميکنيم، اول باهم زن بعد باليسک مخلوط ميکنيم. خمير لطيفي که بدست آمده را درون قيف ريخته و به شکل حلقه روي کاغذ روغني که درون سيني فر قرار داده ايم بافاصله ميچينيم.
ودرفري که ازقبل با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد گرم کرده ايم به مدت ۱۵تا۱۷دقيقه تا طلايي شدن زير شيريني ها ميپزيم
  
ساير نکات کوکي کره اي دانمارکي
شيريني هارابافاصله ماسوره بزنيد چرا که بعد ازپخت کمي پهن ميشوند.
ميتوان قبل از گذاشتن درون فر، روي آنها مقداري شکر بريزيد.
زمان پخت بسته به انواع فر ميتواند کمتر يابيشتر شود.
بعد ازاتمام پخت درصورت تمايل روي شيريني هارا تا طلايي شدن گريل کنيد.
اين شيريني بافت بسيار لطيف و ترد دارد. ومانند ساير شيريني هاي کره اي خشک و بيسکويتي نيست.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar