نماد آخرین خبر

فوکاچيا؛ نان بي نظير ايتاليايي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر/ چي لازم دارم:

۲۵۰ گرم آرد سفيد
۳ گرم خمير مايه
۱ عدد تخم‌مرغ
۱ قاشق چاي‌خوري شکر
۲۵ گرم روغن زيتون يا مايع
۱/۲ قاشق چاي‌خوري نمک
۱۱۵ گرم آب ولرم
۱ قاشق چاي‌خوري پودر سير
۱ قاشق چاي‌خوري پودر آويشن
۱ قاشق چاي‌خوري بهبود دهنده S500
۱ قاشق چاي‌خوري زست (رنده پوست) ليمو
۶-۸ عدد تخم بلدرچين آب‌پز
۱ بسته گوجه گيلاسي
پنير پيتزا، به ميزان لازم
روغن سير، به ميزان لازم

چه جوري درست ميشه:

آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده، خمير مايه را به آن اضافه کنيد و بگذاريد تا به عمل بيايد.
در ظرفي تخم‌مرغ، نمک، بهبود دهنده S500، پودر سير، آويشن، روغن زيتون و زست ليمو را با هم مخلوط کرده و خمير مايه عمل‌آمده را به آن اضافه کنيد. سپس آرد را کم‌کم به اين ترکيب اضافه کنيد و بگذاريد خمير تهيه‌شده نيم ساعت استراحت کند.
کف سيني را با روغن چرب کرده، خمير را به چند قسمت مساوي تقسيم و آن را پهن کنيد.
روي خمير به ترتيب يک لايه پنير پيتزا، برش تخم بلدرچين، برش گوجه گيلاسي و دوباره کمي پنير پيتزا اضافه کنيد.
به مدت ۶۰-۳۰ دقيقه استراحت دهيد و سپس ۲۵-۲۰ دقيقه در فر ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar