نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

اين کباب اصفهاني در کمتر از يک ساعت آماده مي شود

منبع
جام جم
بروزرسانی
اين کباب اصفهاني در کمتر از يک ساعت آماده مي شود

جام جم/ از جمله غذاهاي ساده و در عين حال خوش‌طعم و خوش‌خوراک است که طبخ آن احتياج به زمان و مهارت خاصي ندارد، اما نتيجه کار بسيار رضايت‌بخش خواهد بود. اين غذا را که مربوط به اصفهان است با نام‌هاي ديگري مانند کباب زردک، شامي هويج يا کباب مُشتي هم مي‌شناسند.
چي لازم دارم:

  گوشت‌چرخ کرده: نيم‌کيلو
  پياز متوسط: يک عدد
  زردک متوسط: 2تا3 عدد
  شيره انگور: 3 قاشق غذاخوري
  سرکه ترجيحا قرمز: 4 قاشق غذاخوري
  آرد نخودچي: 2 قاشق غذاخوري
  نمک، فلفل سياه، زردچوبه و روغن: به ميزان لازم
چطور بپزم:
پياز را رنده ريز کرده، آب آن را گرفته در ظرف مناسبي ريخته و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کرده و هم مي‌زنيم. زردک را پوست‌کنده، شسته، رنده ريزکرده و همراه آرد نخودچي، نمک،فلفل سياه و زردچوبه به گوشت اضافه کرده و با دست چنگ مي‌زنيم تا چسب پيدا کند. سپس روي مواد را نايلون کشيده و حدود نيم ساعت در يخچال گذاشته و استراحت مي‌دهيم. در تابه مناسبي مقداري روغن مي‌ريزيم و کمي از مواد را برداشته و در مشت‌مان به شکل کباب لقمه فرم‌داده و در تابه مي‌چينيم تا مواد تمام شود سپس آن را روي حرارت مي‌گذاريم. 
وقتي کباب‌ها سرخ شد روي آنها نصف ليوان آب، سرکه و شيره ريخته و وقتي به جوش آمد حرارت را کم مي‌کنيم. در نهايت وقتي سس غذا غليظ شد کباب‌ها را در ظرف مناسبي چيده، سس را روي آنها ريخته و با نان يا کته سرو مي‌کنيم.

نکات آشپزي
​​​​​​​به جاي زردک مي‌توان از هويج هم استفاده کرد. 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar