20
2
2.3K
20
2
2.3K
کوکپد/ مواد لازم
500 گرم گوشت گردن
3 پيمانه برنج
1 عدد پياز
4 ق غ زعفران
نمک فلفل زردچوبه مقداري
2 ق غ ماست
2 عدد تخم مرغ
2 عدد سيب زميني
مراحل
برنج را آبکش کردم و ته ديگ را ته چين گذاشتم ماست و تخم مرغ و زعفران و کمي نمک و روغن برنج را اضافه کردم و ته ظرف ريختم.
مابقي برنج و با شويد خشک مخلوط کردم روي برنج زعفروني گذاشتم. متاسفانه يادم رفت از ته چين عکس بگيرم 😅
گوشت گردن هم از شب قبل با پياز و فلفل و زردچوبه بار گذاشتم تا ناهار حسابي پخت و سيب زميني کنارش سرخ کردم.