صفر تا صد تهيه کاپ کيک کدو حلوايي سالم و مقوي
آخرين خبر/ مواد لازم
۱/۳ کاپ روغن نارگيل يا روغن زيتون بي بو
۲/۳ تا ۱ پيمانه شيره افرا يا عسل( شيرينيش بستگي به ذائقتون داره )
۲ عدد تخم مرغ در دماي محيط
۱ کاپ پوره کدو حلوايي
۱/۴ کاپ هر نوع شيري ( من شير نارگيل ريختم )
۱و ۱/۲ ق چ دارچين
۱/۲ ق چ پودر زنجبيل
۱/۴ ق چ جور هندي
۱ ق چ بيکينگ سودا
۱/۲ ق چ نمک
۱ ق چ وانيل
۱و ۳/۴ ارد
۱/۳ کاپ جو پرک + کمي هم براي روي کاپ کيکها
طرز تهيه
توي يه کاسه بزرگ روغن نارگيل و شيره افرا يا عسل رو با هم بزنيد.
بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنيد و خوب بزنيد .
بعد شير، پوره کدو حلوايي ،ادويه ها، بيکينگ سودا، نمک و وانيل رو اضافه کنيد و هم بزنيد .
در آخر ارد الک شده و جو پرک رو اضافه کنيدو در حدي که فقط مخلوط بشن با قاشق يا ليسک هم بزنيد و در قالب کاپ کيک که کاغذ انداخته ايد ۲/۳ قالب ها رو پر کنيد.
به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقيقه توي فري که يک ربع قبل با دماي ۱۶۵ درجه سانتيگراد گرم کرده ايد بگزاريد .
وقتي که خلال دندون تميز بياد بيرون يعني کيک هاي ما امادن.
راحت تر از اين اخه داريم 😁😁
منبع صفحه cookingwithleyla