طرز تهيه کوکي بادام زميني با طعمي متفاوت

کتاب کاله/ کوکي بادام زميني از جمله شيرينيهاي محبوب در کافهها است که در خانه هم به راحتي قابل تهيه است. با استفاده از تنها سه ماده اصلي ميتوانيد اين کوکي بسيار خوشمزه و لذيذ را تهيه کنيد و آن را به عنوان يک ميان وعده در ساعات مختلف روز نوش جان کنيد و به کمک آن از اشتهاي کاذبتان جلوگيري کنيد.
در ضمن به دليل اين که در تهيه اين کوکي از هيچ گونه آردي استفاده نميشود، يک شيريني مناسب براي رژيم بدون گلوتن است که کالري بسيار کمي هم دارد. اگر از دوست داران طعم و مزه کره بادام زميني هستيد پيشنهاد ميکنيم که از کره بادام زميني با تکههاي درشت بادام زميني استفاده کنيد تا در زمان خوردن اين کوکي تکههاي بادام زميني را اصطلاحا زير دندان حس کنيد و نهايت لذت را از خوردن آن ببريد.
مواد لازم براي تهيه کوکي بادام زميني با طعمي متفاوت
کره بادام زميني200 گرم
پودر قند175 گرم
نمک يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ بزرگ يک عدد
طرز تهيه کوکي بادام زميني با طعمي متفاوت
مرحله اول
براي تهيه يک کوکي بادام زميني خوشمزه ابتدا بايد فر را روشن کنيد و درجه حرارت آن را روي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا گرم شود. (اگر دسترسي به فر نداريد ميتوانيد يکبيسکوئيت کره بادام زميني بدون فر درست کنيد.) دو سيني بزرگ مناسب فر را برداريد و کاغذ روغني مخصوص پخت را به اندازه کف سينيها ببريد. کاغذ روغني را در کف هر دو سيني پهن کنيد.
مرحله دوم
يک کاسه بزرگ برداريد و 200 گرم کره بادام زميني را داخل آن بريزيد. سپس 175 گرم پودر قند را الک کنيد. پودر قند الک شده را به کاسه اضافه کنيد و با يک قاشق چوبي هم بزنيد. حالا يک چهارم قاشق چايخوري نمک اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. يک عدد تخم مرغ بزرگ را داخل کاسه بشکنيد. همه مواد را با قاشق چوبي خوب مخلوط کنيد تا به صورت خميري يک دست دربيايد. همانطور که ميبينيد اين دستور پخت به علت نداشتن آرد بسيار مناسب افرادي است که مصرف گلوتن براي آنها مضر است.
مرحله سوم
پس از اين که مخلوط کوکي بافت نرم و خميري گرفت، توپهايي به اندازه گردو با دست درست کنيد. توپهاي خميري را درون سينيها قرار دهيد. دقت کنيد که بين توپها حداقل دو سانتي متر فاصله باشد تا پس از پخت و افزايش حجم کوکيها به هم نچسبند. کوکي ها را با پشت چنگال به آرامي به سمت پايين فشار دهيد تا کمي پخش شوند.
مرحله چهارم
سيني را داخل فر قرار دهيد. پس از گذشت 12 دقيقه و زماني که کنارههاي کوکيها طلاييتر از مرکز آن شد، سيني را با احتياط از فر خارج کنيد و کنار بگذاريد تا خنک شود. پس از حدود 10 دقيقه کوکيهاي پخته شده را با احتياط از سيني خارج کنيد و روي قفسه سيمي مناسب قرار دهيد تا کاملا خنک شوند. کوکيها را پس از خنک شدن داخل ظرف مورد نظرتان بچينيد و نوش جان کنيد.
چند نکته
شما ميتوانيد کوکيها را پس از انجام دادن مرحله سوم داخل يخچال قرار دهيد تا سفت شوند. سپس آنها را داخل يک ظرف در بسته قرار دهيد و به مدت دو ماه در فريزر نگهداري کنيد. براي پخت کوکيهاي فريز شده بايد آنها را حدود دو تا سه دقيقه بيشتر داخل فر قرار دهيد.
همچنين ميتوانيد کوکيهاي پخته شده را تا سه روز در يک ظرف شيشهاي در بسته نگهداري کنيد.
در صورتي که از کره بادام زميني شکر دار استفاده ميکنيد، مقدار پودر قند را نصف کنيد.