طرز تهيه سيگارت کوکتل انگشتي

کتاب کاله/ فينگر فود همانطور که از اسمش پيداست به غذاهاي کوچکي که بتوان به راحتي با دست آنها را خورد، يا به اصطلاح غذاهاي انگشتي ميگويند. براي خوردن اين غذاها به ابزارهايي مانند قاشق، کارد و چنگال نيازي نيست.
گاهي خوردن غذاهاي فينگرفودي يا انگشتي مثل ناخنک زدن به غذا و به روايتي از خوردن يک بشقاب غذاي کامل، لذت بخشتر است. از طرفي درست کردن اين غذاها بسيار ساده و به همين جهت براي مهمانيها و مجالس بسيار مناسب است. در اين مقاله ميخواهيم طرز تهيه سيگارت کوکتل انگشتي را که يک فينگرفود خوشمزه است را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه سيگارت کوکتل انگشتي
کوکتل انگشتي ۱۰ عدد
خمير هزار لا سه ورق
قارچ ۴۰۰ گرم
جعفري خرد شده سه قاشق غذاخوري
تخم مرغ يک عدد
پياز دو عدد
سير دو حبه
طرز تهيه سيگارت کوکتل انگشتي
ابتدا پيازها را خرد کرده و در مقداري روغن تفت دهيد. کوکتل انگشتيها، قارچها و سيرها را خرد کرده و به همراه نمک و فلفل و جعفري خرد شده به پياز در حال پخت اضافه کنيد و همچنان به تفت دادن مواد ادامه دهيد تا کاملا پخته شوند.
خمير يوفکا را پهن کنيد و مواد تهيه شده را در قاعده مثلث خمير قرار دهيد و رول کنيد.
زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا کنيد. قسمت انتهايي رولها را با سفيده تخم مرغ بچسبانيد تا باز نشود و به وسيله يک قلم موي آشپزي رول مواد را به زرده تخم مرغ آغشته نموده و در مقداري کمي روغن سرخ کنيد. رولها را داخل يک بشقاب روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا روغن آنها گرفته شود.
ميتوانيد سطح کوکتل دودي را با مقداري کنجد تزيين کنيد. فينگرفودها را در ظرفي مناسب سرو کرده و نوش جان کنيد