نکاتي براي تهيه خوراک لوبيا، صبحانه روزهاي سرد

خراسان/ خوراک لوبيا جزو صبحانههاي مقوي و گرم و لذيذ براي اين روزهاست. براي تهيه اين خوراک لوبيا چيتي را از شب قبل خيس کنيد تا نفخ آن گرفته شود. در صورتي که فراموش کرديد اين کار را انجام دهيد دو سه ساعت قبل از پخت لوبيا چيتي را با آب جوش خيس کنيد و بعد بپزيد.
۱- بهجاي آب ليمو ترش ميتوانيد از مقداري سرکه استفاده کنيد.
۲- زمان پخته شدن لوبيا چيتي با توجه به اندازه و زودپز و ديرپز بودن آن متفاوت است.
۳- ميتوانيد براي لعاب انداختن خوراک يک قاشق غذاخوري جو را پودر و به آن اضافه کنيد. استفاده از پوره سيب زميني هم خوراک شما را خوشمزهتر ميکند.
۴- سبزيجات داخل خوراک لوبيا چيتي سليقهاي است و در صورت دلخواه ميتوانيد آنها را حذف و فقط از يک سيب زميني کوچک براي لعاب استفاده کنيد.
۵- هنگام تهيه خوراک لوبيا چيتي ميتوانيد با توجه به سليقه خودتان مواد ديگري مانند ماش يا عدس و همچنين ادويههاي مختلفي مانند دارچين يا سماق را به آن اضافه کنيد.
۶- هر چند که خوراک لوبيا چيتي يک غذاي بدون گوشت و کاملا گياهي است، در بعضي از مناطق هنگام تهيه آن از مقداري گوشت قلقلي سرخ شده در خوراک لوبيا چيتي استفاده ميکنند.
۷- براي اينکه خوراک لوبيا چيتي شما بيشتر لعاب بدهد و قوام بگيرد، يک قاشق غذاخوري آرد را به همراه مقدار کمي روغن در يک تابه کوچک تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود و رنگش تغيير کند. سپس آن را به قابلمه لوبيا چيتي اضافه کنيد و هم بزنيد و بگذاريد با هم پخته شوند.
۸- براي درست کردن خوراک لوبيا چيتي به اين نکته دقت کنيد که لوبيا چيتي خوب و درجه يک، رنگي کاملا شفاف دارد.